Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pelé innlagt på sykehus på igjen - få dager etter forrige innleggelse

- Han er i en stabil tilstand.

TILBAKE: Fotballegenden Pelé var tilbake på sykehus mandag bare noen dager etter at han var inne og fikk behandling for nyrestein. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
TILBAKE: Fotballegenden Pelé var tilbake på sykehus mandag bare noen dager etter at han var inne og fikk behandling for nyrestein. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer

Fotballegenden Pelé var tilbake på sykehus mandag bare noen dager etter at han var inne og fikk behandling for nyrestein.

«Pasienten Edson Arantes do Nascimento (Pelé) er innlagt for undersøkelser. Han er i en stabil tilstand», het det i en rapport fra sykehuset som behandlet ham mandag kveld.

Lokale medier i São Paulo mener han er inne til behandling for en urinveisinfeksjon, men dette er ikke bekreftet av legene.

Pelé som er blitt 74 år gammel, ble operert for nyrestein 13. november, og det ble sagt at operasjonen hadde vært vellykket da han ble utskrevet noen dager senere.

Etter at han ble lagt inn forleden dag, sa en nær venn av ham at han trolig kom til å bli på sykehuset en natt, men det ble ikke sagt noe ytterligere om tilstanden til den gamle fotballhelten.

Brasilianeren Pelé som vokste opp under heller fattigslige kår i Brasil, er blitt kalt den beste fotballspilleren gjennom alle tider.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling