Pelé og Maradona gode, Romario best

Mener storkjeftet Romario.

Veteran-angriperen Romario skryter av å ha hatt flysex på en reise med det brasilianske landslaget. Han mener også han er bedre enn Pelé.

Det var i TV-programmet Fantastico søndag kveld at 42-åringen fortalte om sine sexopplevelser i stor høyde.

- Jeg hadde sex om bord på et fly i forbindelse med en av de aller første turene mine med landslaget til Brasil. Det skjedde på et fly i Sveits, men jeg husker ikke nøyaktig når det skjedde, sa Romario i programmet.

Romario har selv regnet ut at han scoret over 1000 mål i sin lange karriere. Dette er kontroversielt, men stjerneangriperen står på at han har rett. Han mener i alle fall at han er den beste angriperen på «innsiden av 16-meteren».

- Jeg har aldri sett Pelé spille, men jeg er overbevist om at jeg er bedre enn ham. Jeg vet at det bare finnes en Pelé og en Maradona, men likevel vil jeg si at Romario er enestående, legger han til.

Romario sa i TV-programmet at han har fem barn, men selv om han har sterilisert seg, ser han ikke bort fra at han vil ha flere barn. Det er mulig, for han har oppbevart sin egen sæd i et laboratorium.

- Jeg er redd for å fly, jeg er nervøs for å få fiskebein sittende fast i halsen, og jeg liker helst å se på hunder på avstand, sier Romario, som la opp i forrige uke.

(NTB)

GOD SELVTILLIT: Romario skal ikke beskyldes for å være en tilhenger av Janteloven. I et TV-program fortalte Romario om sine eventyr i luften og slo fast at han er bedre enn Pelé og Maradona. Foto: AP
GOD SELVTILLIT: Romario skal ikke beskyldes for å være en tilhenger av Janteloven. I et TV-program fortalte Romario om sine eventyr i luften og slo fast at han er bedre enn Pelé og Maradona. Foto: AP Vis mer