Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pelé skrives ut av sykehuset tirsdag

Har overvunnet nyresykdommen.

SKRIVES UT: Den brasilianske fotballegenden Pelé (74) har overvunnet nyresykdommen, og tirsdag skrives han ut fra sykehuset som har behandlet ham de siste to ukene. Foto: AP Photo / Nelson Antoine / NTB Scanpix
SKRIVES UT: Den brasilianske fotballegenden Pelé (74) har overvunnet nyresykdommen, og tirsdag skrives han ut fra sykehuset som har behandlet ham de siste to ukene. Foto: AP Photo / Nelson Antoine / NTB Scanpix Vis mer

Den brasilianske fotballegenden Pelé (74) har overvunnet nyresykdommen, og tirsdag skrives han ut fra sykehuset som har behandlet ham de siste to ukene.

Før helgen sendte Pelé ut en takkevideo fra sykehuset i São Paulo. Han følte at han var på bedringens vei, og mandag ble det klart at han kan reise hjem.

- Klinisk har han det bra, og han har ingen tegn på infeksjon. Etter å ha vurdert hans gode rehabilitering, har det medisinske besluttet at han kan dra fra sykehuset i morgen, het det i en uttalelse fra Albert Einstein-klinikken.

Det ble også opplyst at Pelé kan intervjues av mediene tirsdag.

74-åringen ble først innlagt på sykehus på grunn av en urinveisinfeksjon. 13. november ble han operert for nyrestein, men han ble utskrevet to dager senere. En drøy uke etter ble han igjen innlagt.

Pelé vant fotball-VM med Brasil i 1958, 1962 og 1970.

(NTB)