OPERERT: Fotballegenden Pelé er utskrevet fra Albert Einstein-sykehuset i São Paulo, der han har vært gjennom en vellykket prostataoperasjon. Her sammen med kona Marcia Cibele Aoki. Foto: REUTERS
OPERERT: Fotballegenden Pelé er utskrevet fra Albert Einstein-sykehuset i São Paulo, der han har vært gjennom en vellykket prostataoperasjon. Her sammen med kona Marcia Cibele Aoki. Foto: REUTERSVis mer

Pelé ute av sykehuset etter vellykket operasjon

Prostataoperasjon.

Fotballegenden Pelé er utskrevet fra Albert Einstein-sykehuset i São Paulo, der han har vært gjennom en vellykket prostataoperasjon.

Han var til behandling på det samme sykehuset i fjor, da han slet med en urinveisinfeksjon. Nå har sykehuset offentliggjort et bilde av ham på vei ut av sykehuset, der han smiler og vinker til kjente og ukjente. Han ble operert for å minske en forstørrelse av prostatakjertelen. Det er en ganske vanlig operasjon for eldre menn.

Pelé er fortsatt svært populær i Brasil, og mange av landets innbyggere har fulgt med på helsetilstanden hans de siste dagene. Han er fortsatt den eneste spilleren i verden som har vært med på å vinne fotball-VM tre ganger.

Pelé, som er blitt 74 år gammel, har vært gjennom flere operasjoner og blitt behandlet for litt dårlig helse flere ganger den siste tiden. Blant annet måtte han for kort tid siden gjennom en operasjon for nyrestein, og han har også fått behandling for nyresvikt i løpet av de siste årene, men rapportene nå går ut på at han føler seg i fin form etter det siste inngrepet.

(NTB)