Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pelle Nilsson nærmer seg Hamburg

- Håper virkelig det løser seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De fleste i Skien har innfunnet seg med at Pelle Nilsson ikke blir å finne i Odd-drakt neste sesong. Svensken selv har lengtet etter et proffeventyr i lang tid - og blant stemplet Odd-ledelsen som amatørmessig etter at de avslo et 15-millionersbud fra Sunderland.

- Klubben har hele tiden sagt at jeg er et av de største salgsobjektene. Så kommer det to meget seriøse bud fra Sunderland, det siste på over 15 millioner kroner. Da må man plutselig finne en erstatter for at jeg skal få lov til å reise. Det hele vitner om en stor amatørgreie, buldret 23-åringen.

- En drøm

Ifølge Expressen skal Hamburg - som nettopp ble slått ut av Champions League - stå klar til å legge inn et høyere bud på Nilsson, som er priset til rundt 20 millioner kroner.

- Det ville være en drøm å spille i Bundesliga, sier Nilsson til Expressen.

- Jeg håper virkelig det løser seg med Hamburg. Forhåpentligvis forstår Odd min situasjon.

Dagbladet.no har foreløpig ikke lyktes å få en kommentar fra Odds styreleder Tore Andersen.

PÅ VEI TIL TYSKLAND: Pelle Nilsson var Odds i særklasse beste spiller i år. Nå krysser han fingrene for at klubben kommer til enighet med Hamburg om en overgang. Foto: SCANPIX
PÅ VEI TIL TYSKLAND: Pelle Nilsson var Odds i særklasse beste spiller i år. Nå krysser han fingrene for at klubben kommer til enighet med Hamburg om en overgang. Foto: SCANPIX Vis mer
Hele Norges coronakart