Pellegrini bekymret foran møtet med United

- Selvfølgelig må vi være bekymret.

IKKE I FORM: - Selvfølgelig må vi være bekymret. Vi har ikke vunnet noen av kampene vi har spilt den siste uka, sier Manuel Pellegrini foran møtet med byrival Manchester United i helga. Foto: EPA/SEAN DEMPSEY
IKKE I FORM: - Selvfølgelig må vi være bekymret. Vi har ikke vunnet noen av kampene vi har spilt den siste uka, sier Manuel Pellegrini foran møtet med byrival Manchester United i helga. Foto: EPA/SEAN DEMPSEYVis mer

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har mye å tenke på foran helgens byderby mot Manchester United.

Onsdag tapte laget hans 0-2 for Newcastle på hjemmebane og forsvant ut av ligacupen. Det de lyseblå leverte ute på gressmatta var ikke bra, og chileneren innrømmer at han er ukomfortabel med situasjonen.

- Selvfølgelig må vi være bekymret. Vi har ikke vunnet noen av de tre kampene vi har spilt den siste uka, sier han.

Sist helg ble det 1-2-tap for West Ham i ligaen og noen dager tidligere måtte City nøye seg med 2-2 mot CSKA Moskva i mesterligaen.

- Det er bekymringsfullt, og vi må finne en løsning og ta tak i dette. Vi må høre med spillerne hvordan vi skal gripe an ting og finne tilbake til selvtilliten. Det er ikke normalt å se laget spille på denne måten, sier Pellegrini.

Han nøler ikke med å kalle en spade for en spade.

- Min følelse er at vi ikke spiller bra. Vi er inne i en vanskelig periode med mangel på selvtillit, sier chileneren.

Det ga også grunn til bekymring at David Silva forlot banen med en skade onsdag. Spanjolen måtte gå av tidlig, og også Yaya Touré ble byttet ut i avslutningen av kampen etter å ha fått seg en smell.

Søndag kommer Manchester United på besøk til den blå delen av Manchester. Det er en av sesongens mest prestisjetunge oppgjør for begge lag.

(NTB)