STERK I TROEN: Manuel Pellegrini, her stående, er sikker på at ligamesterskapet lander i hans armer i år. Foto: JOHN MARSH / REUTERS / NTB SCANPIX
STERK I TROEN: Manuel Pellegrini, her stående, er sikker på at ligamesterskapet lander i hans armer i år. Foto: JOHN MARSH / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Pellegrini er sikker på at City vinner Premier League

- Kommer til å ha mye suksess i år.

(Dagbladet): Herværende avis tipper at Manchester City ender på fjerdeplass i årets Premier League, uten at så mange av de lyseblå i Manchester bryr seg så voldsomt om det.

Men til tross for at Kevin De Bruyne etter sigende skal være på vei inn dørene på City of Manchester Stadium for rundt en halv milliard kroner, stilles det også i engelsk presse store spørsmål rundt Citys slagkraft noen dager før ballen begynner å rulle.

Mandag kveld åpner City sesongen borte mot West Bromwich, men etter salget av Jovetic og Dzeko er bare Aguero og Bony tilbake som rene spisser.

Det bekymrer ikke City-manager Manuel Pellegrini.

- Jeg er helt sikker på at vi kommer til å ha mye suksess den kommende sesongen. Vi må vinne tilbake tittelen for fansen vår, sa manageren på klubbens åpningsfest, ifølge Sky Sports.

City vant Premier League-tittelen i 2013/14-sesongen, men måtte finne seg i å klokke inn åtte poeng bak Chelsea i fjor. Det kommer til å bli omvendt i år, tror Pellegrini.

- Vi er sikre, som jeg akkurat sa, på at vi kommer til å ta tilbake tittelen. Vi har hatt en god sesongoppkjøring. Vi har jobbet sammen i rundt tretti dager og kommer til å være i toppform fra mandag, sa Pellegrini.

Ifølge The Guardian ble David Silva, Aguero og Samir Nasri sendt hjem fra trening i går. Klubben frykter virus, og det er ifølge avisa uklart om de tre rekker serieåpningen mandag.