TROR FORTSATT HAN SMILER TIL SLUTT: Manchester City-manager Manuel Pellegrini, her med ukas mann i engelsk fotball, Gustavo Poyet, tror både Liverpool og Chelsea komemr til å tape poeng i innspurten.Foto: AFP /Andrew YATES / NTB Scanpix
TROR FORTSATT HAN SMILER TIL SLUTT: Manchester City-manager Manuel Pellegrini, her med ukas mann i engelsk fotball, Gustavo Poyet, tror både Liverpool og Chelsea komemr til å tape poeng i innspurten.Foto: AFP /Andrew YATES / NTB ScanpixVis mer

Pellegrini er sikker på at Liverpool og Chelsea taper flere poeng

- Vi ser hvem som tar gullet når det hele er over.

Manchester City har sakket akterut i gullkampen med bare ett poeng på de siste to kampene, men manager Manuel Pellegrini tror både Liverpool og Chelsea kommer til å tape poeng i innspurten.

City er nummer tre i ligaen og har havnet bakpå etter tapet for Liverpool sist helg og uavgjort mot Sunderland i midtuken.

Må ha hjelp
Fra å ha gullskjebnen i egne hender er mesteren fra 2012 nå avhengig av at både Liverpool og Chelsea taper poeng på de fire siste kampene.

- Det er jeg helt sikker på at de gjør. Liverpool kan gjøre det, Chelsea kan gjøre det, akkurat som vi gjorde, sier chileneren før mandagens kamp mot dumpekandidat West Bromwich.

City var lenge i uimotståelig form denne sesongen, men kvaliteten i spillet har gradvis dalt utover våren. Pellegrini sier de vil kjempe til siste slutt.

- Vi har 15 poeng igjen å spille for. Vi skal prøve å ta så mange vi kan, og når det hele er over kan vi se hvem som tar gullet, sier han.

Skadetrøbbel Skader har ødelagt en del for City, spesielt siden lagets to kanskje viktigste spillere er skadd for tiden. Både Yaya Touré og David Silva går etter alt å dømme glipp av mandagens kamp.

- De er skadd, det er også Jesus Navas. Yaya er bedre, men det er en muskelskade, så det tar litt tid å få ham skadefri.

I tillegg er storscorer Sergio Agüero nettopp tilbake etter et skadeopphold. Spissen er langt unna den formen han var i tidligere i sesongen.

West Bromwich kjemper på sin side en desperat kamp mot nedrykk.

Laget var på vei mot ny kontrakt i Premier League sist helg da de ledet 3-0 mot Tottenham, men kollapset mot slutten av kampen som endte 3-3.

(NTB)