Pellegrini forlater Malaga

Er Manchester City neste stopp for manageren?

FORLATER MALAGA: Manuel Pellegrini har blitt enig med Malaga om å forlate klubben. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB scanpix
FORLATER MALAGA: Manuel Pellegrini har blitt enig med Malaga om å forlate klubben. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB scanpixVis mer

Malaga-manager Manuel Pellegrini (59) har i dag bekreftet til sportavisen AS at han forlater klubben i nær fremtid. Chileneren ha vært manager for den spanske klubben siden 2010.

- Profesjonelt lever jeg mine siste timer i Málaga. På søndag leder jeg klubben for siste gang hjemme på La Rosaleda. Det blir følelsesladd og jeg håper å kunne forlate laget på en e-cupplass, sa Pellegrini.

Han understreket at han ikke forlater Málaga på grunn av økonomi. Den spanske klubben har opplevd økonomiske utfordringer denne sesongen. Det er også årsaken til at Málaga er utestengt fra å spille i europacupene neste sesong.

- Jeg ønsker å ta del i et sportslig prosjekt som får meg til å føle fullendt.

Pellegrini har hatt suksess med Malaga, som ligger på sjetteplass i Primera Division. Laget tok seg også til kvartfinalen i Champions League hvor det ble stopp mot Borussia Dortmund. Chileneren har tidligere trent blant annet Real Madrid og Villarreal i Spania.

Engelske aviser har tidligere påstått at Pellegrini skal ta over engelske Manchester City etter at Roberto Mancini nylig fikk sparken.

NTB/Dagbladet