PSSSSSSST: Manuel Pellegrini snakker med Samir Nasri. Manageren fortalte spillerne sine at Manchester United vant mot Southampton. Men sannheten var at det ble uavgjort. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
PSSSSSSST: Manuel Pellegrini snakker med Samir Nasri. Manageren fortalte spillerne sine at Manchester United vant mot Southampton. Men sannheten var at det ble uavgjort. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB ScanpixVis mer

Pellegrini fortalte spillerne sine at Manchester United slo Southampton

Omvendt psykologi eller sløvhet fra City-manageren?

(Dagbladet): Det er forskjellige måter å få idrettsutøvere til å få den rette tenningen. Vi har hørt historier om trenere som har gitt langrennsløpere feil sekunderinger underveis i løp, for å få de til å yte det lille ekstra. Det er litt mer uvanlig at det skjer i fotball.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini ville enten at spillerne skulle være skjerpet i oppgjøret mot West Ham, eller så hadde han ikke fått med seg sluttresultatet i oppgjøret mellom Manchester United og Southampton.

- Manageren fortalte oss at de (Manchester United) hadde vunnet, Arsenal hadde vunnet og Chelsea hadde vunnet, slik at vi også måtte vinne. Kanskje var det omvendt psykologi, sier Micah Richards ifølge Daily Mail.

En scoring i det 89. minutt av Adam Lallana sørget for at The Saints fikk med seg ett poeng fra Old Trafford. Om det var Pellegrinis ord som fikk spillerne til å gjøre jobben sin vites ikke, men Manchester City fikk med seg tre poeng etter en solid forestilling på Boleyn Ground i London. De lyseblå vant til slutt 3-1 etter to scoringer av Kun Agüero og ett av David Silva.

Vil komme tilbake - Vi visste at vi måtte vinne. Liverpool så sterke ut og Arsenal bare fortsetter å vinne, og Manchester United vil komme sterkt tilbake, sier Micah Richards, som spilte sin første Premier League-kamp for sesongen.

Richards har ikke mistet troen på Manchester United-manager David Moyes.

- Det var hardt for de å miste Ferguson. Men jeg tror at David Moyes med tiden vil få det til fordi han er en fantastisk manager.

Manchester United ligger på en foreløpig 8. plass i Premier League med 11 poeng. Det er åtte poeng opp til Arsenal som topper tabellen. Manchester City er nummer fire med 16 poeng.