SISTE GANG PÅ REAL-BENKEN: Manuel Pellegrini så sitt Real Madrid spille 1-1 mot Malaga i går. Real Madrid var avhengig av seier og en håndsrekning fra Valladolid, men fikk ingen av delene. Real Madrid vant med det ingen titler i 09/10-sesongen. FOTO: REUTERS/Marcelo del Pozo
SISTE GANG PÅ REAL-BENKEN: Manuel Pellegrini så sitt Real Madrid spille 1-1 mot Malaga i går. Real Madrid var avhengig av seier og en håndsrekning fra Valladolid, men fikk ingen av delene. Real Madrid vant med det ingen titler i 09/10-sesongen. FOTO: REUTERS/Marcelo del PozoVis mer

Pellegrini frykter sparken i Real Madrid

- Ikke fått noe klar svar om min fremtid i klubben.

||| (Dagbladet): Barcelona lagde hakkemat av Valladolid i går kveld, og sikret med det sitt 20. seriemesterskap.

Real Madrid avslutter med det sesongen uten nytt edelt metall i troféskapet på Santiago Bernabeu.

Hovedstadslaget ble slått ut av 3. divisjonslaget Alcorcón i cupen, og Lyon ble hakket for sterke i 16-delsfinalen i Champions League.

Etter å ha brukt nærmere 2,5 milliarder kroner på nye spillere over sommeren er det hardt å svelge for Florentino Perez og de andre Real-direktørene.

Nå frykter Real-manager Manuel Pellegrini for sin fremtid.

Chileneren er midt i en to-års kontrakt, men det har vært spekulert i trenerens fremtid på Santiago Bernabeu nesten hele sesongen. Han har tidligere uttalt at han tror han får bli i klubben, men etter kampen i går var tonen annerledes.

- I hele år, spesielt de siste ukene, har jeg ikke fått noe klart svar fra klubben om min fremtid. Midt i usikkerheten har jeg alltid hatt støtte fra spillerne, sa Pelligrini på pressekonferansen etter kampen, ifølge the Guardian.

- Jeg tror ikke Real Madrid snakker bak ryggen til treneren sin, det er ikke deres stil. Men jeg er ikke så naiv at jeg tror alle ryktene er utelukkende skapt av journalister.

- Hvis jeg ikke får fortsette vil personen som kommer inn få en vanskelig jobb. Han må få mer enn 100 poeng for å gjøre det bedre enn meg. Jeg vet at å ikke vinne ligaen ikke er bra nok, men jeg tror ikke avgjørelsen blir tatt ut i fra resultatene i ligaen, sier Pelligrini.

JUBLET: Gerard Pique kunne juble etter å ha sikret Barcelonas 20. seriegull mot Valladolid. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO GARCIA
JUBLET: Gerard Pique kunne juble etter å ha sikret Barcelonas 20. seriegull mot Valladolid. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO GARCIA Vis mer