MØTTE DALGLISH: The Guardian skriver at den sparkede Real Madrid-treneren Manuel Pellegrini er blant kandidatene som finsiktes av Liverpool med tanke på den ledige managerjobben. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
MØTTE DALGLISH: The Guardian skriver at den sparkede Real Madrid-treneren Manuel Pellegrini er blant kandidatene som finsiktes av Liverpool med tanke på den ledige managerjobben. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLERVis mer

- Pellegrini i England for Liverpool-samtaler

Møtte Dalglish i London.

||| (Dagbladet): Manuel Pellegrini ble overflødig i Real Madrid da José Mourinho erklærte seg ledig på markedet.

Nå seiler han opp som en av kandidatene til å overta managerløse Liverpool.

The Guardian skriver i dag at den 56 år gamle chileneren var i England i går og møtte Anfield-legenden Kenny Dalglish, som sammen med klubbdirektør Christian Purslow leder jakten på Rafael Benitez' etterfølger.

Avisa er sikker i sin sak selv om Pellegrinis agent benekter at møtet har funnet sted.

Engelske bookmakere skal imidlertid ha senket oddsen på chileneren som ny Liverpool-manager betraktelig i løpet av gårsdagen.

Fulham-manager Roy Hodgson har vært blant favorittene til jobben fra første stund, og samtalene med Pellegrini endrer ifølge The Guardian ikke på det faktum at han er Liverpools foreløpige førstevalg.

Hodgson møtte BBCs Gary Lineker i Cape Town i går, og svarte profesjonelt på spørsmål om Liverpool.

- Jeg er manager for Fulham, og har det veldig bra der. Det er mye spekulasjoner, men når det gjelder dette kan jeg ikke gjøre deg klokere, sa han.