Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pellegrini med store spissproblemer

- Vi vil prøve å spille på en annen måte.

 CITY-MANAGER:  Manuel Pellegrini.  Foto: NTB Scanpix
CITY-MANAGER: Manuel Pellegrini. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brede Hangeland og Crystal Palace slipper trolig å forholde seg til en spiss mot Manchester City. Manager Manuel Pellegrini har ingen angripere tilgjengelig til oppgjøret.

Toppscorer Sergio Agüero, Stevan Jovetic og Edin Dzeko er alle ute med skade. Det gjør serietoer City spissløs i helgens hjemmekamp mot Palace, hvis Pellegrini ikke velger å stille med unge José Pozo. Han har fått tre innhopp denne sesongen.

- De tre spissene er ute. Ingen av dem er i stand til å spille, så vi må sette opp laget uten Jovetic, Dzeko og Agüero, sa Pellegrini på en pressekonferanse fredag.

Midtbanen må bidra Den chilenske manageren håper midtbanespillerne klarer å fylle tomrommet uten en spiss helt på topp.

- Vi vil prøve å spille på en annen måte. Jeg håper midtbanespillerne vil komme fram og at vi scorer på en annen måte, sa Pellegrini

Men 61-åringen skryter av måten Hangeland og Palace forsvarer seg på. Han tror ikke det blir noen enkel oppgave å få hull på byllen.

- Jeg vet vi spiller mot et lag som forsvarer seg veldig godt, så vi må også se på hva som er den beste løsningen.

Kan presse Chelsea Manchester City spiller tidligkamp lørdag, mens Chelsea ikke spiller før mandag. City vil med seier ha like mange poeng som serielederen i to dager, og med firemålsseier vil de ta over ledelsen. Den regjerende seriemesteren har muligheten til virkelig å sette London-klubben under press.

- Det er veldig viktig. Ikke på grunn av presset vi kan sette på Chelsea, men det er veldig viktig å få tre poeng mer og avslutte den første runden med kamper med mest mulig poeng, sa Pellegrini.

- Vi kan ikke miste flere poeng her hjemme, fordi vi allerede har mistet like mange som hele forrige sesong, sa Pellegrini.

(NTB)