TUNG TID:  Men Manuel Pellegrini er tilbake for Malaga i kveldens oppgjør mot Borussia Dortmund. FOTO: EPA/JORGE ZAPATA
TUNG TID: Men Manuel Pellegrini er tilbake for Malaga i kveldens oppgjør mot Borussia Dortmund. FOTO: EPA/JORGE ZAPATAVis mer

Pellegrini tilbake på sidelinjen - blir hyllet av egne spillere

Mistet faren før storkamp.

• Fotballstudio kl. 20.45:
Dortmund - Málaga, Galatasaray - Real Madrid

(Dagbladet): Det første møtet mellom Malaga og Borussia Dortmund endte målløst, etter at Götze misset noen feite målsjanser. I kveld skal de to lagene gjøre opp om semifinaleplassen i Europas gjeveste turneringen.

En stor mann Malaga-trener Manuel Pellegrini har hatt en helt spesiell oppladning til kampen.

Faren døde på lørdag, og Malaga-treneren dro rett til farens hjemby i Chile for å delta i begravelsen etter Malagas kamp mot Real Sociedad i helgen, melder Marca.

Men den meriterte treneren er tilbake på sidelinjen i kveld. Og spillerne har blitt ekstra tent av muligheten til å gi noe tilbake

- Vi vil vinne kampen for Pellegrini. Alle er triste. Han fortalte oss ikke om dødsfallet til faren med en gang, og det vitner om hans storhet. Vi har gitt han vår kondolanse, sa Martìn Demichelis på en pressekonferanse til UEFA. Der bekrefter Demichelis at treneren er på plass.

- Han vil være der, og vi vil gjøre alt i vår makt for å gå videre for ham, sier Demichelis.

Vil skape historie Diego Lugano kom til Malaga på lån fra PSG i vinter. Nå håper han at Malaga kan skape historie.

- Vi er ekstremt positive og fulle av spenning og motivasjon, sier Lugano. Han tror det spanske laget har en god mulighet til å slå Borussia Dortmund på bortebane, sier han til Uefa.com,

- Det kommer til å være en spesiell kamp for oss for vi skal møte et av Europas beste lag. Men vi er innstilt på å fortsette å skape historie, sier forsvarsspilleren.

Negative kommentarer Dortmund-trener Jürgen Klopp mener lagets supportere forventer for mye av laget.  Men han skal gjøre alt i sin makt for å gi dem resultatet de drømmer om.

- Vi har  hørt altfor mange negative kommentarer om det første møtet mot Malaga. Jeg har ingen anelse om hvordan noen bare kan tro at du bare kan dra dit og vinne helt uten videre, sier Klopp.

Tyskereren er fornøyd med utgangspunktet gultrøyene har før kveldens oppgjør.

- Alle vil at vi skal lede 5-0 etter 12 minutter og cruise gjennom kampen, men jeg tviler på at Malaga gjør oss den tjenesten. Vi må være tålmodige, sier han til Uefa.com.