IKKE BEKYMRET: Manuel Pellegrini tror han får fortsette som trener i Real Madrid, selv om klubben kan ende uten trofeer denne sesongen. Foto: SCANPIX/EPA/CHEMA MOYA
IKKE BEKYMRET: Manuel Pellegrini tror han får fortsette som trener i Real Madrid, selv om klubben kan ende uten trofeer denne sesongen. Foto: SCANPIX/EPA/CHEMA MOYAVis mer

Pellegrini tror han får bli i Real

- Ingen har sagt til meg at jeg ikke skal fortsette.

|||

Sesongen kan ende uten trofeer for Real Madrid. Likevel er ikke trener Manuel Pellegrini bekymret for framtiden.

- Dere må spørre styret. Jeg har ett år igjen av kontrakten min, og ingen har sagt til meg at jeg ikke skal fortsette neste sesong. Jeg er fornøyd med at jeg har tatt flest poeng i Real Madrids historie, og jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal fortsette neste sesong, sier Pellegrini.

Etter lørdagens 5-1-seier over Athletic Bilbao, har Real fortsatt muligheten til å knipe seriegullet foran Barcelona. Foran siste runde ligger hovedstadslaget ett poeng bak erkerival «Barca».

Barcelona tar imot nedrykkstruede Valladolid hjemme på Nou Camp søndag, mens Real spiller borte mot Malaga, som også kjemper for å overleve i 1. divisjon.

- Det er vanskelig for oss å vinne ligaen siden Barcelona spilte sin vanskeligste kamp mot Sevilla (3-2-seier), men de skal møte et Valladolid-lag som kjemper for å holde seg oppe, og alt er mulig i fotball, sier Pellegrini.

Ifølge Alvaro Arbeloa håper også Real-spillerne på at Pellegrini blir.

- Vi har sagt gjennom hele sesongen at vi er fornøyd med Pellegrini. Vi håper han blir, sier Arbeloa.

(NTB)