Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mauricio Pellegrino

Pellegrino fikk sparken i Southampton

Mauricio Pellegrino er ferdig som Southampton-manager. Klubbledelsen ga manageren sparken mandag etter 0-3-tapet mot Newcastle.

SPARKET: Mauricio Pellegrino er ferdig som Southampton-manager. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. Foto: Adam Davy/AP
SPARKET: Mauricio Pellegrino er ferdig som Southampton-manager. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. Foto: Adam Davy/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Southampton bekrefter Pellegrino-exiten på sitt nettsted mandag.

Southampton er inne i en dårlig periode og ligger på 17.-plass, kun ett poeng over nedrykksstreken etter 0-3-tapet mot Newcastle lørdag. Forrige seier kom for over én måned siden.

Assistentmanager Carlos Compagnucci og assisterende førstelagstrener Xavier Tamarit er også ferdig i klubben.

Pellegrino tok over Premier League-klubben i juni 2017. Pellegrino kom fra trenerjobben i spanske Aláves. Han ledet klubben til en imponerende niendeplass i La Liga forrige sesong.

Southampton var på jakt etter ny manager etter at Claude Puel fikk sparken tidligere den måneden.

Klubben endte på åttendeplass i Premier League forrige sesong og gikk dermed glipp av muligheten til å kvalifisere seg til europaligaens gruppespill.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!