IMPONERTE: Mjøndalen slo Hødd 3-0. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IMPONERTE: Mjøndalen slo Hødd 3-0. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Pellegrino-show da Mjøndalen slo Hødd

Amahl William Pellegrino var kampens store spiller da Mjøndalen slo Hødd 3-0 på hjemmebane.

Først var den tidligere Lillestrøm-spilleren nest sist på ballen da han uselvisk alene med keeper la ballen tilbake til Erik Midtgarden. 28-åringen fikk dermed en enkel jobb med å sende hjemmelaget i ledelsen etter 11 minutter.

Like før pause dro Pellegrino av en mann før han brant til. Jan-Lennart Urke reddet, men på returen pirket Mathias Fredriksen inn 2-0.

Sju minutter ut i den andre omgangen var det Pellegrinos tur til å komme på scoringslista. Vingen ble satt opp én mot én, og etter å ha rundet den nærmeste motstanderen skjøt 26-åringen via en forsvarer og i mål til 3-0, som også ble sluttresultatet.

Dermed gikk Hødds nye trener Steinar Lein på sitt første tap i sjefsstolen etter at han tok over etter Hans-Erik Eriksen som fikk sparken forrige uke.

Laget fra Ulsteinvik ligger for øyeblikket an til nedrykk på 13. plass, med to poeng opp til Fredrikstad på sikker plass.

Mjøndalen tar på sin side sin fjerde strake seier. «Alle Gutta» har ikke tapt siden 16. mai og er nummer fem på tabellen. 13 poeng skiller opp til serieleder Kristiansund etter 15 spilte kamper i 1. divisjon.

(NTB)