Pellerud i kulissene

Even Pellerud er ansatt i Vålerenga ut sesongen. Han vet ikke som hva, og avviser at han kommer til å ta over neste år. - Jeg skal rettlede Knut Arild Løberg der han synes det er nødvendig, sa Pellerud.

Han sto i kulissene da Viking ble sendt hjem med tap. Etter kampen var han ikke villig til å ta æren for den første hjemmeseieren siden 3. mai.

- Min rolle i dette betyr minimalt, jeg vet egentlig ikke helt hvilken rolle jeg har, heller. Det var en ren tilfeldighet at vi vant tre dager etter at jeg kom til klubben, sa Pellerud.

- Er du og Løberg påtenkt trenerjobben neste sesong?

- Det er helt utenkelig, sier Pellerud.

- Hvorfor det?

- Det er bare utenkelig. Jeg tenker bare sju eller ni kamper framover. Lenger enn det har jeg ikke tenkt å snakke med noen om nå, fortsatte Pellerud som mener Vålerenga er et bedre lag enn det ser ut som på tabellen.

- Dyktigheten kommer ikke fram, ettersom vi hele tiden har et stort forventningspress. Alle vil at vi skal vinne, også vi. Men etter tre og en halv måned uten hjemmeseier blir presset så stort at spillerne ikke klarer å ta ut maksimalt, mener Pellerud som i likhet med alle andre i VIF-tøy var enormt glad for tre poeng.

- Muligheten for et vendepunkt er større nå enn om vi hadde tapt. Det kan se ut som om vi er i gang, mer vil jeg ikke si.

(NTB)