TYVEGODS: Økonomisk pressede Bari har fortsatt ikke betalt Brann for Erik Huseklepp.Foto: SCANPIX/AP/Donato Fasano
TYVEGODS: Økonomisk pressede Bari har fortsatt ikke betalt Brann for Erik Huseklepp.Foto: SCANPIX/AP/Donato FasanoVis mer

Penga eller Huseklepp

Bari har ikke betalt for spissen, nå går Brann til Fifa.

(Dagbladet): Brann har kontaktet FIFA for å tvinge gjennom kravet de har på overgangssum etter salget av Erik Huseklepp til Bari, skriver BA.

Brann har ikke sett ett øre av de 12-13 millionene italienerne skulle betale, og nå er Bari i ferd med å selge landslagsspissen videre.

- Vi har bedt Fifa avklare hvem som har spillerlisensen så lenge de ikke gjør opp for seg. I våre øyne kan de ikke selge noe de ikke har betalt for. Det er vår holdning, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen.

Trener Rune Skarsfjord omtalte nylig Bari som tyver på grunn av betalingskaoset.

- Vi ønsker pengene våre, intet annet. Dersom Bari ikke gjør opp i henhold til avtalen så vil vi ha spilleren tilbake. Det må vi ha Fifa-avklaring på om det er mulig. Hvis ikke må Fifa sanksjonere Bari slik at vi får pengene våre, sier Bruun-Hanssen.

Baris sportsdirektør Guido Angelozzi på sin side sier klubben snart vil hoste opp millionene.

- Jeg kan si at problemet ser ut til å bli løst i veldig nær fremtid. Jeg ønsker ikke å komme med en annen deadline eller dato, det eneste jeg kan si er at vi vil betale dem i nær fremtid, sier han til TV2 Sporten.

Huseklepp selv er åpen for å forlate Bari, som rykket ned til Serie B denne sesongen.

Senest i siste serierunde imponerte spissen med to målgivende pasninger og en scoring.

- Det eneste jeg har sagt er at jeg ønsker å spille på høyest mulig nivå. Jeg har en kontrakt med Bari som jeg forholder meg til, men de har også gjort det klart at de var innstilt på å selge dersom vi rykket ned, sa Huseklepp til Dagbladet denne uka.

- Er Serie B et høyt nok nivå?

- Det er vanskelig å si. Jeg nøyer meg med å si at jeg ønsker å spille på høyest nivå. Jeg kan ikke bestemme noe som helst, og jeg aner heller ikke om det er noe som rører seg rundt det, sier Huseklepp.