Pengene sendte Rosenborg til finalen, ikke kvaliteten

Ressurser og størrelsen på klubbene avgjorde semifinalen mellom Rosenborg og Stabæk. Derfor tapte det beste laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Stabæk 3-2 e.e.o. (2-2 etter full tid)

DET GODE FASTE Rosenborg-laget, det laget Kåre Ingebrigtsen har utviklet med kjente relasjoner og samhandling, men som han av forskjellige årsaker ikke kunne stille med i Molde på søndag, skulle sende Norges beste fotballag til Ullevaal. Det eneste det laget maktet var med nød, neppe og et billig straffespark å ta Rosenborg til ekstraomganger. Men nødvendige og kloke spillerbytter er et viktig verktøy i bransjen.

I hvert fall når du har bredde med høy kvalitet.

Og spesielt når du vet hvordan du disponerer dem.

MIKE JENSEN HAR vært Rosenborgs kanskje beste og helt sikkert viktigste spillere denne sesongen. I denne kampen gjorde han seg etter hvert overflødig. For selv om pasningen til 1- 0 var fra den samme skuffen som har gjort dansken til en potensiell eksportvare når vi skriver januar, så gikk han fra god til ganske middels mot Stabæk.

Inntil han rett og slett ble et problem.

FOR MIKE JENSEN krevde for mye i denne kampen. Av seg selv og et lag som ikke hadde rytmen og orken. Han ville mer enn han evnet. Akkurat som resten av RBK. Og slik ble kroppsspråket hans etter hvert en belastning for lagets mange spillemessige problemer mot et modig Stabæk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.