Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Penguins tok føringen med borteseier

Det ble en tung dag på jobben for Mats Zuccarello, da Pittsburgh Penguins tok ledelsen i best av 7-serien.

TAPTE: New York Rangers tapte mot Pittburgh Penguins i tirsdagens viktige hjemmekamp. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TAPTE: New York Rangers tapte mot Pittburgh Penguins i tirsdagens viktige hjemmekamp. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers tok ledelsen mot Pittsburgh Penguins i tredje kamp i NHL-sluttspillet, men gjestene vendte til 3-1-seier. Dermed ligger Mats Zuccarellos lag under 1-2 i best av 7-serien.

Rangers gikk til hjemmekampen med offensiv innstilling etter å ha utlignet til 1-1 med seier i andre kamp i Pittsburgh. Og etter en målløs førsteperiode, løsnet det for vertene tidlig i den andre. Rick Nash scoret på pasning fra Kevin Klein og sendte Rangers-fansen i ekstase.

På tampen av midtperioden kom Rangers i trøbbel i undertall. Penguins-kaptein Sidney Crosby scoret og sørget dermed for at lagene var like langt før den avgjørende perioden.

Der tok det drøyt fire minutter før Matt Cullen sendte Penguins i føringen. Seieren ble trygget av Kris Letang i åpent mål like før slutt.

Mats Zuccarello tok ingen målpoeng i tirsdagens kamp. Han spilte 19.22 minutter, mest av Rangers' offensive spillere.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart