Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pensjonist vant 23 millioner på trav, feiret med å droppe middagssuppa

TAPTE: Storfavoritten Nuncio tapte i Stockholm, og ga en pensjonist i Sverige 23 millioner i spillgevinst i går. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix
TAPTE: Storfavoritten Nuncio tapte i Stockholm, og ga en pensjonist i Sverige 23 millioner i spillgevinst i går. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En svensk pensjonist sto for et av tidenes beste spill på hest lørdag. Han satset fattige 96 kroner og ble vel 23 V75-millioner rikere tre-fire timer senere.

På sosiale medier blir han kalt "synsk". På sin svært billige kupong fisket han inn overraskelser på rekke og rad under løpene i Stockholm. Ukens gigantfavoritt, verdens antatt beste hest, Nuncio tapte, men pensjonisten hadde gardert riktig også der.

På kupongen hadde han bare to hester i fire av løpene. Verdens beste kusk, Björn Goop, styrte hesten alt hang på. Og Dictionary vant løpet.

Dermed ble mannen 23.614.168 svenske kroner rikere. Han og kona droppet middagssuppen og kostet på seg en tur på den lokale pizzeriaen for å markere fulltrefferen.

Hva skal så pengene brukes til? – Jeg kan love at vi kommer å gi bort det meste til veldedige formål, sa supertipperen til det svenske spilleselskapet ATG ifølge Travronden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!