Pep Guardiola er klar for sitt første møte med gamleklubben Barcelona

- Det er fortsatt tidlig.

SPESIELT MØTE:  Pep Guardiola før møtet med gamleklubben Barcelona. Foto: Michaela Rehle / REUTERS / NTB Scanpix
SPESIELT MØTE: Pep Guardiola før møtet med gamleklubben Barcelona. Foto: Michaela Rehle / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern München-trener Pep Guardiola er klar for sitt første møte med gamleklubben Barcelona.

Den nyansatte treneren for forrige sesongs trippelmestre (serie, cup og mesterliga) er sterkt knyttet til Barcelonas suksess.

For et år siden valgte han å gi seg som trener i klubben som står på motsatt banehalvdel onsdag. Etter et «hvileår» gjør han comeback på øverste hylle, med tysk som arbeidsspråk.

Guardiola har så vidt rukket å starte på sin nye jobb. Med 4-0 og 5-1 mot Hamburg og Borussia Mönchengladbach i helgen har treningskampene startet meget lovende for den tyske storklubben.

Reprise - Det er fortsatt tidlig, og vi har ennå en del ting vi kan forbedre, sa Guardiola etter kampene.

Han har blant annet eksperimentert med å legge om fra 4-2-3-1 til 4-1-4-1. I tillegg har flere spillere vært prøvd i nye posisjoner.

I den siste av de to kampene scoret også Thiago sitt første mål i sin nye klubb. Den unge spanjolen forlot Barcelona tidligere i sommer, og bidrar til å styrke en allerede bunnsolid midtbane i Sør-Tyskland.

Kampen blir en reprise på semifinalene i mesterligaen. Kamper som imponerte en helt fotballverden. For med 4-0 hjemme og 3-0 borte var tyskerne knusende overlegne mot «uslåelige» Barcelona. Mange har spurt seg om kampene kan ha vært et endelig tronskifte i europeisk klubbfotball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer