Pep Guardiola langer ut mot gamleklubben Barca

- De har gått over streken.

LANGER UT: Pep Guardiola beskylder Barcelona-presidenten for å lyve. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE / NTB Scanpix
LANGER UT: Pep Guardiola beskylder Barcelona-presidenten for å lyve. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Pep Guardiola tok over Bayern München i sommer. Spanjolen sluttet i jobben som Barcelona-manager i 2012 for å lade batteriene. Nå langer han ut mot Barca-president Sandro Rosell og klubbdirektørene for at de ikke lot ham være i fred etter at han besluttet å gi seg i den katalanske klubben.

- Jeg fortalte dem (presidenten og direktørene) at jeg skulle dra 6000 kilometer, og spurte derfor om de kunne la meg være i fred, men de har ikke holdt det som ble lovet. Jeg fullførte min periode i Barcelona og bestemte meg for å dra. Jeg ønsker at de skal gå videre med jobben, og jeg ønsker dem all suksess i verden, fordi deres suksess vil også være min - jeg trenger ikke si hva jeg føler for denne klubben, sier Pep Guardiola, ifølge The Guardian.

Pep Guardiola tilbrakte ett år i New York, hvor nåværende Barca-manager Tito Vilanova også var innlagt i en kort periode for å få ytterligere behandling for halskreft. Det ble hevdet at Guardiola aldri besøkte Vilanova til tross for at de var i samme by.

Løgn - Det har skjedd for mange ting, og de har gått over streken. Jeg vil aldri glemme at de brukte Titos (Tito Vilanova) sykdom for å påføre meg skade, fordi det er løgn at jeg aldri besøkte ham i New York, sier Guardiola, og utdyper:

- Jeg så ham én gang, og grunnen til at jeg ikke så ham oftere var fordi det ikke var mulig, og det var ikke min feil. Å si at jeg ikke ønsket han - som var min kollega i så mange år - det beste, er veldig dårlig smak, og jeg forventet ikke det, sier Guardiola.

LØGN: Pep Guardiola hevder han besøkte Tito Vilanova i New York. Foto: AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA / NTB Scanpix
LØGN: Pep Guardiola hevder han besøkte Tito Vilanova i New York. Foto: AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA / NTB Scanpix Vis mer

42-åringen mener at Barcelona-styret og Roselli må komme til ham hvis de ikke tror det han nå forteller er sannheten.

Bayern München er i disse dager i Lake Gardia i Italia på treningsleir.