IKKE REDD PEP: Få kan mer om Barcelona-spillerne enn Bayern München-trener Pep Guardiola. Men Lionel Messi tviler likevel på om Guardiola har en fordel før onsdagens mesterligamøte. Foto: EPA/ALBERTO ESTEVEZ
IKKE REDD PEP: Få kan mer om Barcelona-spillerne enn Bayern München-trener Pep Guardiola. Men Lionel Messi tviler likevel på om Guardiola har en fordel før onsdagens mesterligamøte. Foto: EPA/ALBERTO ESTEVEZVis mer

- Pep kjenner laget vårt godt, men vi vet også hvordan han liker å spille

Messi tror ikke Guardiola har noen fordel.

Få kan mer om Barcelona-spillerne enn Bayern München-trener Pep Guardiola. Men Lionel Messi tviler likevel på om Guardiola har en fordel før onsdagens mesterligamøte.

Onsdag kveld møter Messi og resten av Barcelonas stjernegalleri Bayern München og deres tidligere suksesstrener, Pep Guardiola, til semifinale. Og - ikke overraskende - handlet det meste på tirsdagens pressekonferanse i Barcelona om møtet med Guardiola.

- Det er klart at Pep kjenner laget vårt godt, men vi vet også hvordan han liker å spille. Verken vi eller Bayern har noen spesiell fordel, sier Lionel Messi.

Legendestatus Guardiola trente Barcelona mellom 2008 og 2012 og sikret legendestatus etter å ha ledet klubben til 14 trofeer. Men Messi er klar på at dette er glemt når kampen sparkes i gang.

- Det er helt normalt om supporterne våre takker Pep for det han har gjort og det han står for, men når dommeren blåser, er det kamp, sier Messi.

Ville møtes i finalen Interessen for onsdagens storkamp er enorm over hele Europa. Da Messi og Barca-trener Luis Enrique satte seg på podiet i presserommet tirsdag, satt 180 journalister og ventet på dem.

Enrique spøkte med pressekorpset om at han og Guardiola hadde blitt enige om å møtes i mesterligafinalen, men at dette uheldigvis ble umulig. Nå gjør Enrique i stedet alt for å gjøre livet surt for Bayern München og deres spanske trener.

- Vi vet hva Pep står for, og vi vet at han kan gjøre det vanskelig for oss, men vi må bare være forberedt. Han kjenner de fleste spillerne våre, men jeg tror ikke det blir avgjørende. Det er så mange faktorer som spiller inn, sier Enrique.

(NTB)