TIL SANDNES? Pepa har flere sesonger bak seg i Start, men kontrakten hans gikk ut etter sesongslutt. Han ønsker ikke å kommentere hvor langt forhandlingene med Sandnes Ulf er kommet, men han bekrefter at han ikke kommer til å spille for Start neste sesong. Foto: Kent Skibstad / Scanpix
TIL SANDNES? Pepa har flere sesonger bak seg i Start, men kontrakten hans gikk ut etter sesongslutt. Han ønsker ikke å kommentere hvor langt forhandlingene med Sandnes Ulf er kommet, men han bekrefter at han ikke kommer til å spille for Start neste sesong. Foto: Kent Skibstad / ScanpixVis mer

Pepa utelukker ikke Sandnes Ulf-overgang

- En spennende klubb.

Avni Pepa er ønsket av nyopprykkede Sandnes Ulf.

- Sandnes Ulf virker som en spennende klubb, og de har noe på gang. Jeg har fulgt en del med på dem i år, sier Pepa til Aftenbladet.no.

Pepa har flere sesonger bak seg i Start, men kontrakten hans gikk ut etter sesongslutt. Han ønsker ikke å kommentere hvor langt forhandlingene med Sandnes Ulf er kommet, men han bekrefter at han ikke kommer til å spille for Start neste sesong.

- Jeg var ønsket med videre, men avslo kontraktstilbudet deres. På sikt ønsker jeg å spille i utlandet, og derfor er det viktig for meg å spille på høyeste nivå i Norge, sier Pepa.

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, bekrefter at klubben er i forhandlinger med en ny midtstopper, men han ønsker ikke å kommentere navn.

Sandnes Ulf er for tiden i full gang med å forsterke troppen foran debuten i eliteserien. Tirsdag ble Andreas Ulland Andersen klar for klubben. Han kommer gratis fra Viking. Ulland Andersen var denne sesongen utleid til Randaberg.

Samtidig ble det klart at svenske Tobias Nilsson (25) skal trene med klubben i to dager. Nilsson spilte forrige sesong for Falkenberg i svensk 1. divisjon. På 27 kamper scoret han to mål og hadde 12 målgivende pasninger.

Han har en fortid i Onslunda og Malmö, og skal foran neste sesong også være aktuell for Gais.

(NTB)