STEMPEL PÅ HÅNDA: Barcelonas Lionel Messi ligger på gresset etter å ha blitt tråkket på av Real Madrid-back Pepe.Foto: SCANPIX/AP/Paul White
STEMPEL PÅ HÅNDA: Barcelonas Lionel Messi ligger på gresset etter å ha blitt tråkket på av Real Madrid-back Pepe.Foto: SCANPIX/AP/Paul WhiteVis mer

- Pepe, for en idiot

Stjernene slakter Real Madrid-backen etter Messi-tråkket.

(Dagbladet): Real Madrid - Barcelona 1-2.

Manchester Uniteds Wayne Rooney var blant dem som slaktet Real Madrids Pepe etter at backen lot seg involvere i flere ufine situasjoner i går kveld.

Madrid-trener José Mourinho valgte klokelig å bytte ut portugiseren noen minutter før slutt, for da hadde Pepe allerede bedt om rødt kort flere ganger etter at han fikk det gule allerede etter 17 minutters spill.

Først lot han som om Cesc Fabregas hadde slått ham i ansiktet og gikk teatralsk ned for telling i gresset, så tråkket han på hånda til Leo Messi i det 67. minutt - nærmest åpenbart med vilje.

- Pepe, for en idiot. Noen ganger blir du provosert av folk, reagerte Wayne Rooney på Twitter, og fulgte opp da Eric Abidal satte inn vinnermålet for Barca i den første av to cupkvartfinaler:

- Haha. Det målet var som fortjent for Pepe.

- Latterlig
Rooney var heller ikke den eneste som luftet at han ble provosert.

- Pepe er latterlig. Alltid gjør han slike idiotiske ting, meldte John Arne Riise.

- Pepe - nå har jeg deg langt oppi halsen, skrev Canal+-ekspert Petter Veland.

MED VILJE? TV-bildene avslørte Pepe, som måtte tåle rimelig enstemmet fordømmelse etterpå.Skjermdump: Canal+
MED VILJE? TV-bildene avslørte Pepe, som måtte tåle rimelig enstemmet fordømmelse etterpå.Skjermdump: Canal+ Vis mer

- Flaut å se hvordan Pepe holder på, etter å ha klaget på Barcaspillerne i lang tid, meldte RBKs Mushaga Bakenga.

Mourinho så ikke
Dommerne fikk ikke med seg stemplingen av Messi, som altså ble tatt av banen ikke lenge etter. De to lagenes trenere var forsiktige med å uttale seg om hendelsen etter kampen.

- Pepe? Spillerne snakket om det, men jeg så ikke hva som skjedde. Det så klart ut på TV, sier Barcelona-trener Josep Guardiola.

- Er det mulig å forsvare Pepe? Jeg så ikke hva som skjedde, og jeg må se det først. Bortsett fra det, spilte han en god kamp, sier Real Madrid-trener Jose Mourinho.

Real Madrid startet igjen friskt i et Clasico, og det så ut som om Cristiano Ronaldo endelig skulle få oppreisning i storoppgjøret da han ga laget ledelsen i første omgang.

Etter hvert spilte imidlertid Barcelona seg opp, og utliknet først ved Carlos Puyol, før Eric Abidal altså avgjorde kampen i det 77. minutt.

FILMET: Pepe ligger på bakken etter å ha fått antydning av en Cesc Fabregas-hånd på seg. Gerard Pique, også litt av en type, velger nøye ut noen ord å hviske ham i øret.Foto: SCANPIX/AP/Andres Kudacki
FILMET: Pepe ligger på bakken etter å ha fått antydning av en Cesc Fabregas-hånd på seg. Gerard Pique, også litt av en type, velger nøye ut noen ord å hviske ham i øret.Foto: SCANPIX/AP/Andres Kudacki Vis mer