Pepe river ned motstander og fikk straffe i overtidsdrama

- Det er en komedie.

(Dagbladet):Cristiano Ronaldos straffespark fem minutter på overtid ga Real Madrid 2-1-seier over Elche i går kveld.

Dommer Muniz hadde signalisert for tre tilleggsminutter, men fire minutter på overtid tok Real hjørnespark, og Pepe falt. Dommeren pekte på straffemerket. Flere Elche-spillere fikk gult kort for protester før Ronaldo la ballen til rette og skjøt den i hjørnet, skriver NTB.

Og det er fullt forståelig at spillerne reagerte.

River ned Reprisen, som du kan se i videoen over, viser tydelig at Pepe tar tak i motspilleren og river han ned med seg. Den portugisiske forsvarsspilleren skrek på straffe i det de falt, og dommeren lystret.

Det fikk Barcelonas Pique til å reagere.

- Ser på en komedie på Canal+ Liga. Alltid en god ting på denne tiden av kvelden, skriver Pique på Twitter. Meldingen er delt over 48000 ganger i morgentimene.

Real Madrids manager Carlo Ancelotti var lite fornøyd med at rivalens forsvarspiller blandet seg inn i dommeravgjørelsene.

- Han bør tenke mer på å spille enn på å snakke. Han er bedre på banen enn utenfor, sier Ancelotti, før han kommer med en forsvarstale:

- Det er vanskelig å snakke om dommeravgjørelser. Jeg liker det ikke fordi man ikke ser godt fra benken. Når det gjelder straffesparket har jeg snakket med Pepe og han sier at det var et klart straffespark, sier Ancelotti.

Frustert Også Elches forsvarsspiller Edu Albáca var, mildt sagt, frustrert etter straffesituasjonen.

- Hvem som helst kan si hvorfor Real Madrid vant. Det er veldig klart, akkurat som at Ramos skulle ha vært utvist. Når det gjelder straffesparket, vil jeg helst ikke snakket om det. Det er små detaljer som gjør at Real vinner hvis de går deres favør, sier Elche-backen Edu Albácar ifølge AS.

Real Madrid er nå to poeng bak Barcelona og Atlético Madrid, som begge har full poengpott etter seks kamper. Til helgen er det hovedstads-derby mellom Real og Atlético, skriver NTB.