Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pepres med slibrige tekstmeldinger

De norske håndballjentene blir pepret med slibrige tekstmeldinger fra gutter i Norge, skriver Bergens Tidende.

«Så jævla pen du er» og «er du singel?» er noen av eksemplene.

- Jeg svarer jo aldri på dem, da, sier Kjersti Beck til BT.

Hun er blant dem som har opplevd SMS-stormen, og på det meste har det ligget over 20 tekstmeldinger fra folk hun ikke kjenner etter kamp. Det var etter superkampen mot Russland i EMs mellomspill tidligere i uken at Beck opplevde stormen. Det bidro til en nesten søvnløs natt derpå.

- Det kom så mange tekstmeldinger at det var umulig å få oversikt den kvelden. De aller fleste kom fra ukjente numre. Jeg svarer vanligvis familie og venner, men ikke på noe annet, sier landslagsmålvakten til NTB.

Hun er en av landslagets minst rutinerte spillere (13 kamper) og fikk fart på kjendisstatusen etter firenasjoners på hjemmebane forrige måned. I EM har det tatt av.

Terese Pedersen og Gøril Snorroeggen opplevde også rene stormen etter at de hadde vært i TV 2s studio før Norges første kamp.

- Det var helt ekstremt. Både jeg og Gøril ble nedrent av meldinger. Bare man viser trynet sitt på TV så skjer dette. Meldingene går på utseendet vårt. Det står hvor søte vi er, og flere spør om vi vil være deres hemmelige venn, forteller Pedersen til BT.

Flere av de norske håndballjentene har skaffet seg hemmelig telefonnummer, blant dem Gro Hammerseng og Camilla Thorsen. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media