BAMSE-ELDORADO: Publikum hadde tatt med seg en haug med bamser som de kastet på isen under kampen mellom Stavanger Oilers og Storhamar Dragons i kveld. Bamsene som ble samlet inn, ble gitt til barnekreftforeningen i Rogaland.Foto: Med tillatelse fra TV 2
BAMSE-ELDORADO: Publikum hadde tatt med seg en haug med bamser som de kastet på isen under kampen mellom Stavanger Oilers og Storhamar Dragons i kveld. Bamsene som ble samlet inn, ble gitt til barnekreftforeningen i Rogaland.Foto: Med tillatelse fra TV 2Vis mer

Pepret banen i Stavanger med bamser under kampen

Det var planlagt.

(Dagbladet): Stavanger Oilers måtte vinne hjemme mot Storhamar for å legge press på tabelltopp Vålerenga i kveld, men gutta fra oljebyen har for alvor møtt veggen og gikk på et overraskende 1-3-tap hjemme i DNB Arena.

Med tapet ligger Oilers fortsatt tre poeng bak Vålerenga på tabellen, men nå har Oslo-laget i tillegg én kamp mindre spilt. Slår Vålerenga Lillehammer på Jordal i morgen er luka ned til Stavanger plutselig blitt seks poeng.

Men det var en bråte med bamser som stjal oppmerksomheten i DNB Arena i kveld.

Ifølge TV 2 arrangerte Oilers en såkalt «teddy bear toss», etter inspirasjon fra USA. Der er det vanlig å samle inn ting som kastes på isen til veldedige formål.

Da hjemmelagets nyervervelse Paul Traynor utliknet Storhamars 1-0-ledelse haglet det med kosebamser ned på isen. Som så ble samlet inn i store kasser. (Se video av bamsekastingen hos TV 2)

Kveldens bamsekasting sørget for at barnekreftforeningen i Rogaland kan dele ut kosedyr til kreftrammede barn i lang tid fremover.