Pequeninos med suksess i Finland

Pequeninos do Jockey er godt i gang med europaturnéen, og vinner kamper i Helsinki. Se hvordan dine utenlandske Norway Cup-motstandere gjør det i Helsinki Cup, Gothia Cup og Dana Cup!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere av de utenlandske lagene i Norway Cup reiser også til de andre nordiske storturneringene. Denne uka spilles Helsinki Cup, søndag starter Gothia Cup, og 23.-28. juli er det Dana Cup i Hjørring.

Norway Cup-yndlingene Pequeninos fra Sco Paolo i Brasil deltar med to lag i alle fire turneringene.

- Jeg har sagt til dem at de burde droppe en av turneringene for ikke å slite seg helt ut, sier Norway Cups generalsekretær Frode Kyvåg til Dagbladet.no.

Men brassene vil spille så mye fotball de kan. Nå er de godt i gang med Helsinki Cup. 14-åringene, som klubben sjøl kaller «Dream Team» har seks strake seire, har scoret 27 mål og sluppet inn ett. I ettermiddag spiller de kvartfinale, og trolig semifinale i kveld.

Pequeninos' 16-åringer spiller i 17-årsklassen i Helsinki Cup, der det ikke er en egen 16-årsklasse. Men også de har spilt seg til kvartfinalen.

Har ditt Norway Cup-lag spennende utenlandske motstandere? Eller kanskje noen ukjente norske? Sjekk om de er med i de andre nordiske turneringene og følg med på resultatene!

Her kan du sjekke dine Norway Cup-motstandere:

Helsinki Cup 8.-14. juli

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer