Pequeninos med suksess i Finland

Pequeninos do Jockey er godt i gang med europaturnéen, og vinner kamper i Helsinki. Se hvordan dine utenlandske Norway Cup-motstandere gjør det i Helsinki Cup, Gothia Cup og Dana Cup!

Flere av de utenlandske lagene i Norway Cup reiser også til de andre nordiske storturneringene. Denne uka spilles Helsinki Cup, søndag starter Gothia Cup, og 23.-28. juli er det Dana Cup i Hjørring.

Norway Cup-yndlingene Pequeninos fra Sco Paolo i Brasil deltar med to lag i alle fire turneringene.

- Jeg har sagt til dem at de burde droppe en av turneringene for ikke å slite seg helt ut, sier Norway Cups generalsekretær Frode Kyvåg til Dagbladet.no.

Men brassene vil spille så mye fotball de kan. Nå er de godt i gang med Helsinki Cup. 14-åringene, som klubben sjøl kaller «Dream Team» har seks strake seire, har scoret 27 mål og sluppet inn ett. I ettermiddag spiller de kvartfinale, og trolig semifinale i kveld.

Pequeninos' 16-åringer spiller i 17-årsklassen i Helsinki Cup, der det ikke er en egen 16-årsklasse. Men også de har spilt seg til kvartfinalen.

Har ditt Norway Cup-lag spennende utenlandske motstandere? Eller kanskje noen ukjente norske? Sjekk om de er med i de andre nordiske turneringene og følg med på resultatene!

Her kan du sjekke dine Norway Cup-motstandere:

Helsinki Cup 8.-14. juli

Velg «2001 Spel program» fra venstremenyen og let deg fram i den klassen du er ute etter.

Gothia Cup 15.-21. juli

Søk deg fram til laget du er interessert i, og klikk på klubbnavnet for å komme til lagets resultater.

Dana Cup 23.-28. juli

Som i Gothia Cup: Finn laget du er interessert i, og klikk på klubbnavnet for resultater.

Norske motstandere:

n3sport

Resultater fra alle norske serier i alle aldersklasser. Søk på klubbnavnet og finn den aktuelle årsklassen.

FØLELSER: Brasilianerne viste ekte fotballfølelser da de vant finalen på Bislett i fjor. Foto: CHRIS KYLLINGMARK
TIDENES NORWAY CUP-LAG: Ingen lag har så mange Norway Cup-pokaler som Pequeninos do Jockey. Her er noen av "de små jockeyene" samlet utenfor klubbhuset i São Paulo.