Per Ciljan blir Norges best betalte tenåring

Kan få to mill. i RBK.

(Dagbladet.no): For en uke for Per Ciljan Skjelbreid (19). Onsdag debuterte han på landslaget, søndag skrev han under en ny toårskontrakt med Rosenborg.

Den avtalen gjør ham til Norges best betalte fotballproff, skriver Adresseavisen.

Ifølge avisa får midtbanespilleren opptil to millioner kroner i lønn i den nye kontrakten, dersom han og Rosenborg opplever suksess på banen.

- Jeg kjenner ikke til alle kontrakter som skrives med norske talenter. Men Per blir en veldig godt betalt 19-åring, sier rådgiver Andreas Ekker til Adresseavisen.

Rosenborg vil som vanlig ikke ut med summer, men Rune Bratseth innrømmer at klubben strakk seg langt i forhold til tenåringens avtale.

For RBK er det viktigst å beholde supertalentet, som er blitt fulgt av en rekke europeiske storklubber de siste to sesongene.

- Signeringen er først og fremst med på å sende ut et signal. Det er utrolig viktig for RBK at et lokalt stortalent ønsker å være med videre, sier Bratseth til avisa.

PS! Skjelbred ble skadd i en treningskamp mot FFK i går og seriestarten kan være i fare.

TAR STEGET OPP TIL DE STORE: Per Ciljan Skjelbred får betalt som en landslagsspiller i RBK. Her under debuten mot Tyrkia. Foto: Scanpix
TAR STEGET OPP TIL DE STORE: Per Ciljan Skjelbred får betalt som en landslagsspiller i RBK. Her under debuten mot Tyrkia. Foto: Scanpix Vis mer