Per Ciljan frisk, Steffen på kant?

Slik trente RBK.

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): Trener Trond Henriksen vil røpe minst mulig, og lot verken Schalke eller norsk media få startelleveren på pressekonferansen tidligere i kveld.

Etter treninga under tak på Arena AusSchalke (eller Veltins Arena, som den har blitt sponsordøpt) ble i hvert fall noe klart.

Per Ciljan Skjelbred er mest sannsynlig frisk nok til å starte i morgen. 20-åringen fullførte hele økta - den aller siste før avspark.

Da Henriksen delte ute gule trøyer til reservene, var Skjelbred plassert som venstre indreløper på førstelaget i en 4-5-1-formasjon.

- Per er tilbake og er frisk, sier Vidar Riseth og antyder at han også er tilbake i midtforsvaret.

Hvis Henriksen ikke bløffer med startelleveren, som smuldret opp da RBK spilte sju mot sju utover i økta, er Steffen Iversen tilbake på venstrekanten av midtbanen.

Marek Sapara var plassert på andre siden av midtbanen, med Yssouf Koné som enslig spiss.

- Jeg vet ikke om jeg starter, sier Koné til Dagbladet.no.

STEFFEN SIKKER: Rosenborg vil ikke avsløre laget før Schalke-kampen, og det spekuleres i om trener Henriksen bevisst drillet feil ellever i kveld for å lure tyskerne. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
STEFFEN SIKKER: Rosenborg vil ikke avsløre laget før Schalke-kampen, og det spekuleres i om trener Henriksen bevisst drillet feil ellever i kveld for å lure tyskerne. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer

En formasjon med én spiss rimer i hvert fall med Henriksens utspill på pressekonferansen tidligere i kveld, at RBK skal forsvare seg og true i glimt i morgen.

Adressa.no mener i kveld å vite at Henriksen kjørte et stunt på treninga i Gelsenkirchen, og stilte bevisst opp feil ellever for å lure hjemmelaget.

Roar Strand spiller sin mesterligakamp nummer 100 i morgen, og spilte indreløper på treninga i dag.

Regionavisa tror derimot Strand blir venstreback, og at Vidar Riseth flyttes opp på midtbanen med Christer Basma som erstatter i forsvaret.

RBK-laget på trening i kveld: Lars Hirschfeld - Fredrik Stoor, Bjørn Tore Kvarme, Vidar Riseth, Abdou Razack Traoré - Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Roar Strand, Steffen Iversen - Yssouf Koné.

CILJAN FRISK IGJEN: Per Ciljan Skjelbred har vært syk, men gjennomførte hele treninga i kveld.
STRAND I 100: Veteran Roar Strand spilte på midtbanen under dagens trening. I morgen spiller han sin hundrede - men forhåpentligvis ikke siste - mesterligakamp.