Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Per Ciljan Skjelbred scoret i Hertha-tap

Så ut til å bli matchvinner.

 SCORET: Per Ciljan Skjelbred så en stund ut til å kunne bli matchvinner for Hertha Berlin i søndagens hjemmemøte med Wolfsburg i Bundesligaen, men gjestene snudde kampen og vant 2-1. Foto: AFP PHOTO / DPA/ OLIVER MEHLIS / NTB Scanpix
SCORET: Per Ciljan Skjelbred så en stund ut til å kunne bli matchvinner for Hertha Berlin i søndagens hjemmemøte med Wolfsburg i Bundesligaen, men gjestene snudde kampen og vant 2-1. Foto: AFP PHOTO / DPA/ OLIVER MEHLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per Ciljan Skjelbred så en stund ut til å kunne bli matchvinner for Hertha Berlin i søndagens hjemmemøte med Wolfsburg i Bundesligaen, men gjestene snudde kampen og vant 2-1.

Skjelbred mottok ballen inne i Wolfsburg-boksen og plasserte ballen fint i hjørnet bak Diego Benaglio etter 21 spilte minutter. Den scoringen gjorde at Hertha kunne gå til pause med ledelse.

Men over i annen omgang var det Wolfsburg som førte an foran snaue 41.000 publikummere i Berlin. Robin Knoche ordnet utligningen, mens innbytter Daniel Caligiuri satte inn seiersmålet etter 78 minutter.

Verken Skjelbred eller noen andre av hjemmelagets spillere klarte å sette inn utligningen. Skjelbred ble byttet ut med ni minutter igjen å spille.

Wolfsburg ligger på 5.-plass i Bundesligaen, fire poeng bak Schalke på 4.-plass.

Ellers møttes Augsburg og Nürnberg søndag. Der stakk Nürnberg av med seieren med 1-0 etter en scoring av Josip Drmic. Det gjorde at Nürnberg nå har fem poengs margin ned til Eintracht Braunschweig på siste plass.

(NTB)

Hele Norges coronakart