Per Ciljan Skjelbreds lagbuss beskutt før cupkamp

- Vi er dypt sjokkert.

SKREMMENDE: Hertha Berlins lagbuss ble søndag beskutt. Sjåføren var på vei til å hente spillerne på togstasjonen i Bielefeld da hendelsen inntraff. Per Ciljan Skjelbred og lagkameratene var ikke i bussen da det hele skjedde.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKREMMENDE: Hertha Berlins lagbuss ble søndag beskutt. Sjåføren var på vei til å hente spillerne på togstasjonen i Bielefeld da hendelsen inntraff. Per Ciljan Skjelbred og lagkameratene var ikke i bussen da det hele skjedde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Hertha Berlins lagbuss ble søndag beskutt. Sjåføren var på vei til å hente spillerne på togstasjonen i Bielefeld da hendelsen inntraff.

Per Ciljan Skjelbred og lagkameratene var ikke i bussen da det hele skjedde. Lagbussen var på vei til å hente troppen da de ankom Bielefeld før cupkampen mandag mot Arminia Bielefeld.

- Vi er dypt sjokkert og håper den skyldige blir tatt. Heldigvis kom bussjåføren vår fra det med kun en skramme, sa Hertha Berlis sportsdirektør Michael Preetz.

Det skal ha vært en motorsyklist som skjøt på kjøretøyet.

- Vi er sjokkerte over angrepet på lagbussen til Hertha. Heldigvis ble ikke våre Berlin-kollegaer skadd, skrev Bielefeld på Twitter.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram