TROR DE BLIR ENDA BEDRE: Vegard Forren tror serielederne bare blir bedre utover i sesongen. Da kan det blir tøft for rivalene å snyte dem for gullet i Tippeligaen i år.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TROR DE BLIR ENDA BEDRE: Vegard Forren tror serielederne bare blir bedre utover i sesongen. Da kan det blir tøft for rivalene å snyte dem for gullet i Tippeligaen i år. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

- Per dags dato er vi det aller beste laget i Tippeligaen

Molde-stopper Forren imponert over Molde.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Molde-trener Tor Ole Skullerud mente de var på gyngende grunn i andreomgangen mot Lillestrøm i går, men fra tribunen så det ut som om Molde hadde god kontroll på et Lillestrøm i medgang.

Utpå banen liknet det heller ikke på poengtap, mener Molde-stopper Vegard Forren. Bortsett fra en farlig heading fra Frode Kippe, kunne ikke Forren huske flere Lillestrøm-sjanser i andreomgang.

En såpass trygg seier på bortebane mot et Lillestrøm i medgang etter tre strake seiere gir god selvtillit.

- Det ser veldig bra ut. Vi har bevist nå at vi skal være med oppi der, vi er ett av flere gode lag i Tippeligaen, og kanskje per dags dato det aller beste, sier Molde-stopper Vegard Forren til Dagbladet.

Nøktern trener
Tabelltoppen er ikke tilfeldig. Molde har scoret flest, sluppet inn færrest og ser ut som det mest stabile laget av dem som er tippet i toppen.

- Vi har mange strenger å spille på. Vi er gode, sier Skullerud, men vil ikke være med på at de allerede nå ser ut som de aller største gullfavorittene. 

Forrige kamp mot Strømsgodset gir en pekepinn på at drammenserne er vel så gode som Molde, all den tid Godset hadde flere nøkkelspillere ute med skade i 2-2-kampen.

I tillegg nevner Skullerud både Rosenborg og Viking som potensielle gullgutter.

- Jeg hører at mange går rundt nå og prater om at Molde er klart best. Jeg er ikke der i det hele tatt. Jeg er ikke så sikker på det, jeg mener at det i hvert fall er fire lag som er i veldig god form rundt oss, sier Skullerud til Dagbladet.

- Blir bedre
Men er han beskjeden på klubbens vegne utad, har Skullerud i hvert fall lykkes med å plante en solid dose selvtillit blant spillerne sine. Vegard Forren forklarer noe av grunnen til at Molde klarer å bikke jevne kamper i egen favør.

- Vi går inn i hver kamp med å tro at vi er det beste laget. Når vi da spiller fotball og jobber knallhardt for hverandre har det ofte endt godt med tre poeng denne sesongen, sier han.

- Det er ingenting som tilsier at dere skal stivne nå?

- Nei. Hvis vi ser tilbake i to, tre sesonger så er har vi bare kommet sterkere og sterkere utover i sesongen, så det er ikke noen grunn til å slippe seg nedpå. Vi kommer til å komme enda sterkere og spille enda bedre utover i sesongen, advarer han gullrivalene.