Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Per-Egil Flo blir utenlandsproff

Signerte for Tsjekkisk toppklubb. 

Får prøve seg i utlandet: Per-Egil Flo har fått testet seg mot internasjonal motstand flere ganger tidligere. Som her mot Raheem Sterling og det engelske landslaget under en privatlandskamp mellom på Wembley Stadium i 2014. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
Får prøve seg i utlandet: Per-Egil Flo har fått testet seg mot internasjonal motstand flere ganger tidligere. Som her mot Raheem Sterling og det engelske landslaget under en privatlandskamp mellom på Wembley Stadium i 2014. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Moldes venstreback Per-Egil Flo forlater Norge. 27-åringen har signert en 2,5-årskontrakt med den tsjekkiske toppklubben Slavia Praha. Det bekrefter den tsjekkiske klubben på sin hjemmeside.

Forlater Molde: Per-Egil Flo har signert for den tsjekkiske klubben Slavia Praha. Foto: Privat
Forlater Molde: Per-Egil Flo har signert for den tsjekkiske klubben Slavia Praha. Foto: Privat Vis mer

- Vi er glade for at Per-Egil er blitt en del av laget vårt. Vi var på utkikk etter en venstreback, og vi mener vi har valgt en av aller høyeste kvalitet, sier Slavia Praha-sjef Martin Krob til klubbens nettside.

- Flere klubber var interessert

Kontrakten med Molde utløper ved nyttår, og Flo har ikke lagt skjul på at han var klar for nye oppgaver. Tidligere i år sa han til Rbnett at han anså dette som «trolig den eneste muligheten jeg får til å reise ut».

- Spilleren hadde en rekke friere over hele Europa, så vi er fornøyd med at han til slutt valgte oss, sier Krob videre og takker samtidig Molde.

Den polske storklubben Legia Warsawa skal også ha vært interessert i å skrive kontrakt med nordmannen, ifølge NTB.

- En stor klubb

Venstrebacken har spilt for Molde siden 2013. 27-åringen med fire landskamper for Norge, har tidligere spilt for Stryn og Sogndal.

- Slavia er en stor klubb med en stor historie, og selv om jeg hadde andre tilbud, valgte jeg Slavia. Jeg tror vi kommer til å passe bra sammen, sier Flo.

Nordmannens nye klubb spiller på Eden Arena med en kapasitet på 21 000 tilskuere i Tsjekkias hovedstad Praha. Klubben markerte seg sist i Europa i 2006, da de nådde semifinalen i UEFA-cupen. Året etter kvalifiserte de seg for gruppespillet i Champions League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!