Per-Egil Flo blir utenlandsproff

Signerte for Tsjekkisk toppklubb. 

Får prøve seg i utlandet: Per-Egil Flo har fått testet seg mot internasjonal motstand flere ganger tidligere. Som her mot Raheem Sterling og det engelske landslaget under en privatlandskamp mellom på Wembley Stadium i 2014. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
Får prøve seg i utlandet: Per-Egil Flo har fått testet seg mot internasjonal motstand flere ganger tidligere. Som her mot Raheem Sterling og det engelske landslaget under en privatlandskamp mellom på Wembley Stadium i 2014. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Moldes venstreback Per-Egil Flo forlater Norge. 27-åringen har signert en 2,5-årskontrakt med den tsjekkiske toppklubben Slavia Praha. Det bekrefter den tsjekkiske klubben på sin hjemmeside.

- Vi er glade for at Per-Egil er blitt en del av laget vårt. Vi var på utkikk etter en venstreback, og vi mener vi har valgt en av aller høyeste kvalitet, sier Slavia Praha-sjef Martin Krob til klubbens nettside.

- Flere klubber var interessert

Kontrakten med Molde utløper ved nyttår, og Flo har ikke lagt skjul på at han var klar for nye oppgaver. Tidligere i år sa han til Rbnett at han anså dette som «trolig den eneste muligheten jeg får til å reise ut».

- Spilleren hadde en rekke friere over hele Europa, så vi er fornøyd med at han til slutt valgte oss, sier Krob videre og takker samtidig Molde.

Den polske storklubben Legia Warsawa skal også ha vært interessert i å skrive kontrakt med nordmannen, ifølge NTB.

- En stor klubb

Venstrebacken har spilt for Molde siden 2013. 27-åringen med fire landskamper for Norge, har tidligere spilt for Stryn og Sogndal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer