- Per er litt smårusten

Men Ciljan kjente ingen smerter i comebacket.

(Dagbladet.no): For første gang siden Ieroklis Stoltidis skrekktakling 23. november, var stortalentet Per Ciljan Skjelbred (18) i dag tilbake på banen.

Han fikk spille første omgang i en kamp Rosenborg vant 5-1, og etterlot seg et positivt inntrykk, sier assistenttrener Knut Tørum til Dagbladet.no

På rett vei
-
Per er i god fysisk form og har fått trent en del fotball i det siste. Han mangler litt samhandling og er teknikken er litt smårusten når det går fort. Men kampen i dag var en veldig fin gjennomkjøring, sier han.

På forhånd var det bestemt at Skjelbred bare skulle spille den første omgangen. Det holdt i massevis.

- Per var kjempefornøyd med dagen. Han var veldig sliten til pause, men fikk en god opplevelse. Han stivna litt i foten, men hadde ingen smerter.

- Vil dere fortsatt være litt forsiktige med ham framover?

- Ja, han vil bli matchet forsiktig fram til serien starter. Det har gått fort siden beinbruddet, og det er vi veldig glad for, sier Tørum.

Et stykke igjen for Steffen

GJORDE COMEBACK: Per Ciljan Skjelbred spilte en god omgang mot Aalesund. Foto: SCANPIX
GJORDE COMEBACK: Per Ciljan Skjelbred spilte en god omgang mot Aalesund. Foto: SCANPIX Vis mer

Ciljan Skjelbred ble byttet ut med Steffen Iversen, som spilte sin første kamp for Rosenborg siden 1996. Han kom ikke på scoringslista, men viste enkelte fine detaljer.

- Steffen har mer å gå på når det gjelder den fysiske formen, men han hadde noen veldig gode involveringer og er fotballklok, sier Tørum.

Øyvind Storflor (2), Thorstein Helstad, Yosef Kone og Ståle Stensaas scoret målene for Rosenborg. Lasse Olsen scoret Aalesunds trøstemål.