Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Per har fortsatt smerter

Usikker til seriestarten.

(Dagbladet.no): Per Ciljan Skjelbred fikk seg en trøkk i leggen i generalprøven mot Viking søndag. Selv om det bare er snakk om en liten muskelskade, kjenner han fortsatt såpass at seriåpninga kan ryke.

- Per har muskulære smerter. Slagskaden som han fikk i Stavanger gjør vondt, men er helt ufarlig, sier trener Per Mathias Høgmo til rbkweb.com i dag.

Sjefen på Lerkendal signaliserer videre at de ikke vil stresse med Ciljan.

- Vi får la Per ta den tida han trenger. Så får vi se frem mot helga hvordan det blir. Vi stresser i hvert fall ikke.

Skadesituasjonen ser ellers lysere ut for RBK. Roar Strand, Steffen Iversen, Bjørn Tore Kvarme og Ørjan Berg trente alle for fullt i dag, og er aktuelle for en plass i startoppstillingen mot Lillestrøm. Vidar Riseth var den eneste av utespillerne som ikke trente for fullt tirsdag,

<B>SMÅSKADET:</B>Per Ciljan kjenner fortsatt smerter i leggen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling