Per Joar leder treningen

Mens styret fortsatt sitter i krisemøte.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Etter gårsdagens pinlige cuptap mot Hønefoss og vårens elendige resultater i Tippeligaen, er Rosenborg i dyp krise.

Nå sitter styret i Rosenborg i krisemøtet. Deltakerne på møtet er sportsdirektør Rune Bratseth, administrerende direktør Nils Skutle, styreleder Ove Snuruås og deler av styret.

Nils Arne Eggen forlot selskapet og dro på hytta tidligere i dag, etter at han kom med innrømmelser om sin egen rolle i klubben det siste halve året.

- Min rolle som rådgiver har ikke vært vellykket. Det har ikke virket, sier Nils Arne Eggen.

- Slutter du i rollen nå?

- Jeg bare konstaterer fakta, rollen har ikke medført noe konstruktivt, sier Eggen før han drar av gårde.

Like etter at Eggen forlot krisemøtet, ble Per Joar Hansen kalt inn. Spillerutvalget, som består av Christer Basma, Øyvind Storflor og kaptein Roar Strand var også innom møtet.

I utgangspunktet skulle Rosenborg trene klokka elleve i dag. Først ble treninga utsatt til 13.30, men først klokka 13.50 i ettermiddag kom Per Joar Hansen ut fra krisemøtet for å lede treningen.

VURDERER EGEN STILLING: Per Joar Hansen innrømte i går at han vurderer sin egen stilling. Nå sitter han i møte med RBK-styret. Foto: Scanpix
VURDERER EGEN STILLING: Per Joar Hansen innrømte i går at han vurderer sin egen stilling. Nå sitter han i møte med RBK-styret. Foto: Scanpix Vis mer

- De spilte som kjerringer. Det var bare håndveskene som manglet. Jeg har aldri vært så forbannet i hele mitt liv, og jeg tror ikke jeg blir det heller, sa trener Hansen til Dagbladet etter gårsdagens cup-exit.

For de som ikke forstår fotballspråket: Det å si til sine spillere - offentlig - at de spiller som kjerringer er en tydelig måte å si at man ikke lenger har tillitt til sin egen spillegruppe.

Artikkelen oppdateres med siste utvikling i RBK-krisa.

PS! Det har ikke lyktes Dagbladet.no å komme i kontakt med noen av Rosenborg-spillerne i formiddag.

FORLOT MØTET: Nils Arne Eggen forlot krisemøtet og dro på hytta - etter at han innrømmet at hans rolle som rådgiver i Rosenborg har vært mislykket.