Per-Mathias Høgmo er Norges neste landslagssjef

Ble vedtatt av NFFs styre i går.

VEDTATT I GÅR: Tidligere Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo blir Norges neste landslagssjef i fotball, får Dagbladet bekreftet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VEDTATT I GÅR: Tidligere Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo blir Norges neste landslagssjef i fotball, får Dagbladet bekreftet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

*Følg pressekonferansen direkte her fra klokken 1530!

(Dagbladet): Per-Mathias Høgmo blir Norges neste landslagssjef i fotball.

Det var under gårsdagens styremøte i Norges Fotballforbund at det styrende organet i norsk fotball ga sin tilslutning til ansettelsen.

I en pressemelding bekrefter NFF ansettelsen. Klokken 1530 vil det bli avholdt pressekonferanse.

- Motivert - Jeg er utrolig motivert for å gå løs på jobben som landslagssjef. Dette er en jobb jeg har brent for hele mitt fotballiv. Jeg er en innovativ og nytenkende person, og ønsker å sette mitt preg på hvordan Norge skal spille, sier den kommende landslagssjefen.

Høgmo kommer fra svenske Djurgården, som han har ledet fra nedrykksplass og opp til Allsvenskans midtsjikt. 53-åringen fra Gratangen vil dermed erstatte Egil Drillo Olsen som Norges landslagssjef.

- Målsettingen er at Norge kvalifiserer seg for EM-sluttspillet i Frankrike 2016. Da må vi fornye oss, samtidig som vi viderefører det beste fra dagens landslag, sier Høgmo ifølge pressemeldingen.

Høgmo har tidligere trent blant annet kvinnelandslaget til OL-gull - og han ledet Rosenborg i Champions League i 2005, og han har vært Tromsø-trener i klubbens beste perioder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer