Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Per Mathisen trekker seg som styreleder i LSK

Har sittet siden 2002.

TREKKER SEG: Per Mathisen har vært styreleder i Lillestrøm siden 2002. I februar ble han valgt for to nye år, men om tre måneder er det slutt for Mathisen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
TREKKER SEG: Per Mathisen har vært styreleder i Lillestrøm siden 2002. I februar ble han valgt for to nye år, men om tre måneder er det slutt for Mathisen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

Per Mathisen gir seg som styreleder i Lillestrøm ved neste årsmøte i februar 2014.

Han har vært styreleder i klubben siden 2002. I februar ble han valgt for to nye år, men om tre måneder er det slutt for Mathisen.

- Hovedårsaken er at jeg føler at totalbelastningen nå blir for stor med tanke på arbeidsmengden i min vanlige jobb, samtidig som det er veldig krevende og utfordrende å være leder i en så stor fotballklubb som LSK ved siden av, sier Mathisen til LSKs nettsted.

Mandag ble det kjent at Anita Westby er ansatt som ny daglig leder i klubben. Det betyr at Torgeir Bjarmann går tilbake til stillingen som sportsdirektør.

(NTB)

503 Service Unavailable