Erling Braut Haaland Norge - Slovenia 0 - 0

Perfekt for City

Tre bom på headinger og null mål. Det blir uansett fint med Erling Braut Haaland både for Norge og Manchester City.

NULL MÅL OG TAUS: Erling Braut Haaland ville ikke snakke med pressen etter Slovenia-kampen. En superspiss som ikke scorer er alltid trist, men ikke mer enn det. Både han og Norge kommer raskt tilbake. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET skuffende 0 - 0 resultatet mot Slovenia i går, lukker i verste fall bakdøra for Norge til EM-sluttspillet i Tyskland i 2024. Nå blir kampen om seieren i Nations League et røft oppgjør med Serbia utover høsten, men det får så være:

  • Dette landslaget er blitt alt for bra til å ta sorger på forskudd.

Det samme gjelder Erling Braut Haaland som både misset en gang helt alene med slovenernes stjernekeeper Jan Oblak (Atletico Madrid), og tre ganger slet med å få nok kraft på headingene sine fra brukbare posisjoner:

- Oblak, Oblak, Oblak, var alt Haaland sa da han gikk gjennom pressesonen.

Dermed ble det null uttelling på en herlig norsk andreomgang, men som trener Ståle Solbakken lakonisk la til i TV2-praten etter kampen:

- Jeg tror ikke vi skifter spiss på landslaget.

Solbakken var opptatt av at vi ikke trengte å skifte så mye annet heller, og han har rett. Med normal uttelling hadde dette endt med seier etter en andreomgang på høyt nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer