Raw Air 2017:

Perfekt hoppvertinne? Gutter går ikke med kåper

På denne måten gir de ellers så flinke hopp-arrangørene i Vikersund seg selv helt unødvendig trøbbel. 

PERFEKT HOPPVERTINNE?  Vikersund-arrangørene henter inspirasjon fra eldre flyindustri når de nå lanserer sin del av det nye hoppkonseptet "Raw Air". Det framstår mer enn utdatert og ligner forøvrig ikke på alt det fine Vikersund står for i norsk hoppsport.. FOTO: Scanpix/Sverre A. Børretzen.
PERFEKT HOPPVERTINNE?  Vikersund-arrangørene henter inspirasjon fra eldre flyindustri når de nå lanserer sin del av det nye hoppkonseptet "Raw Air". Det framstår mer enn utdatert og ligner forøvrig ikke på alt det fine Vikersund står for i norsk hoppsport.. FOTO: Scanpix/Sverre A. Børretzen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VÅRENS nyvinning «Raw Air» blir et flott forsøk på å få enda mer løft i norsk hoppsport. Midt i mars lanseres denne hoppturneringen med renn i Oslo (Holmenkollen), Lillehammer (Lysgårdsbakken) og Trondheim (Granåsen) før alt avgjøres med skiflyvning over vakre Vikersund.

Med hele 16 tellende hopp har satsingen fått et spennende opplegg. Lykkes arrangørene i denne første utgaven av konkurransen, kan også vi i Norge få se smittende glade folkefester slik hopping nå er etablert som den mest populære vinteridretten over store deler av Europa.

Desto viktigere er det å være konsentrert i satsøyeblikket. Der glipper det overraskende i ellers jordnære Vikersund. For i den bygda søker arrangørene nå etter vertinner som er positive, løsnings -og serviceorienterte.

JA, du leste riktig:

  • Vikersund vil ha vertinner. Bare vertinner.

Det driftige lokale hoppmiljøet som for mange år siden kjempet i front for å få med jenter aktivt i sporten og ba dem med som prøvehoppere i skiflyvning, vil nå ikke ha gutter som hoppverter. Arrangørene har noen snerte gamle sponsorklær som de har tenkt å bruke, og synes det blir best slik:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer