Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Perfekte Häkkinen raskest

Mika Häkkinen kjørte perfekt på Imolabanen i kvalifiseringen lørdag og sikret beste startspor for 30. gang i karrieren. Michael Schumacher var nesten like rask som finnen lørdag, så det er duket for litt av et bikkjeslagsmål i søndagens formel 1-premiere i Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette blir noe helt spesielt. Å ha beste startspor her på Imolabanen med Schumacher så nær gir meg en behagelig følelse, sier Mika Häkkinen.

Finnen, som er regjerende verdensmester, vant det forrige løpet i Brasil. Men han er klar over at det ikke blir enkelt å kopiere den seieren på Imolabanen, for Schumacher er ubehagelig nær.

- Det kommer helt sikkert til å bli et veldig spennende løp, for det er en vanskelig bane vi kjører på her i San Marino, sier Häkkinen.

I fjor var det David Coulthard som gikk til topps på Imolabanen, men i år mener de fleste ekspertene at det kun blir en kamp mellom Häkkinen og Schumacher.

(NTB)