Perisic reddet Piolis Inter-debut

En tidligere Liverpool-spanjol var mannen alle snakket om underveis i Milano-derbyet mellom Inter og Milan søndag kveld. Men så dukket en av sommerens heiteste kroater opp på overtid for Inter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det endte med poengdeling da Inter og Milan møttes i utgave nummer 165 av kampen som kalles «Derby della Madonnina», for å avslutte den 13. Serie A-runden.

I en sjansefattig første omgang, der Inter hadde klart mest ballbesittelse, var det Milan som scoret det eneste målet.

De røde og svarte kontret, og Giacomo Bonaventura slapp en fin pasning ut til Suso. Han satte ballen bort i det lengste hjørnet med innsiden, og dermed var Milan i ledelsen til pause etter en nydelig avslutning fra mannen som fikk 14 Liverpool-kamper fra 2012-2015.

Inter utlignet like etter hvilen da Antonio Candreva fikk stjernetreff fra langt hold, men 1-1 sto seg kun i fem minutter.

Suso la nemlig på til 2-1 etter en fin enkeltmannsprestasjon like etter.

Det så ut til å gå mot Milan-seier, men på overtid dukket Ivan Perisic opp. Mannen som var på alles lepper under sommerens EM etter glimrende prestasjoner for Kroatia, styrte inn utligning etter en corner.

Berlusconi på plass

Milan sto kun med ett tap på de siste åtte seriekampene før derbyet, som etter alt å dømme var Silvio Berlusconis siste derby som Milan-eier. Berlusconi var til stede på sin vante plass med , og ble hyllet av Milan-fansen med et banner før kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer