Perlepasning fra Zucca bidro til Rangers-seier

Mot Devils.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En perlepasning fra Mats Zuccarello førte til den første scoringen da New York Rangers slo New Jersey Devils 2-1 på hjemmebane tirsdag.

Tross iherdige forsøk ble det målløst i den første perioden da Rangers tok imot gjestene fra den andre siden av Hudson-elven. Nesten 25 spilleminutter gikk før pucken endelig fant veien inn bak Devils-keeper Cory Schneider.

Og da det endelig løsnet for Rangers, var det Mats Zuccarello som gjorde forarbeidet. Nordmannen kjempet seg fri på høyresiden og kunne valgt å forsøke seg med et skudd på mål. I stedet sendte han en perfekt pasning til Kevin Klein, som ikke kastet bort den muligheten. 1-0 til hjemmelaget.

Målet var Kleins første på 28 kamper og bare hans fjerde denne sesongen.

- Man vet at Zucca kommer til å finne deg. Jeg gjorde meg klar med en gang jeg så ham gjøre retningsforandringen, for hele laget vet at han finner de pasningene. Jeg fikk den akkurat der jeg ville, skrøt Klein etter kampen.

Tre på rad Det ble med det ene målet i andre periode, men drøyt fire minutter ut i den siste perioden økte J.T. Miller til 2-0 for vertene, denne gangen uten bidrag fra Zucca.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer