Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Perlescoring ikke nok for tannløst Tottenham

Fortsetter den svake hjemmeformen.

NYDELIG SCORING: Spurs-spiller Christian Eriksen hamret inn et frispark på vakkert vis. Det holdt likevel bare til ett poeng for Tottenham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix
NYDELIG SCORING: Spurs-spiller Christian Eriksen hamret inn et frispark på vakkert vis. Det holdt likevel bare til ett poeng for Tottenham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix Vis mer

Tottenham - West Bromwich 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Tottenham har slitt på hjemmebane denne sesongen, og stod med tre seire på de åtte første kampene i årets Premier League. Det er en kontrast til hvordan laget leverer på bortebane, hvor de er best i ligaen med seks seire på ni kamper. I kveld fikk de nok en gang problemer mot antatt svakere motstand. WBA hadde ikke vunnet på sju kamper i ligaen

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen etter en skikkelig perlescoring av Christian Eriksen på frispark fra langt hold, men det tok bare to minutter før bortelaget kom tilbake i kampen. Til tross for et lite overtak i andre omgang, ble det med den ene scoringen for hjemmelaget. Dermed ble det en skuffende hjemmedebut i ligaen for Tim Sherwood.

Tim Sherwood fikk tidligere denne uka beskjed om at han blir værende som Tottenham-manager ut neste sesong. Han har som kjent ledet laget siden André Villas-Boas fikk sparken etter 0-5-tapet hjemme mot Liverpool. I den første seriekampen mot Southampton fikk den nye manageren tre etterlengtede poeng, og i kveld var det WBA som var på motsatt banehalvdel.

Perlescoring Tottenham-forsvaret slapp bortelagets Matej Vydra til flere sjanser alene med Hugo Lloris i den første omgangen, men enten vartet keeperen opp med gode redninger, eller så skuslet spissen bort muligheten med en svak touch. Det ble kostbart for WBA som havnet under mot Spurs.

Christian Eriksen viste hvilken godfot han har da hjemmelaget fikk frispark like utenfor 16-meteren i den første omgangen. Dansken banket til, og ballen gikk via tverrliggeren og i mål bak en sprellende Ben Foster i WBA-målet.

Det tok imidlertid ikke mer enn to minutter før det var balanse i regnskapet. Denne gangen var det en svenske som kom på scoringslista. Jonas Olsson fikk en enkel jobb med å score da et frispark ble forlenget til midtstopperen. Fra kloss hold gjorde han ingen feil, og jubelen på White Hart Lane stilnet.