Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Perry er ok

Rosenborg har sluppet inn sju mål på to kamper, men spillere og supportere er fornøyde med nytreneren Per Joar «Perry» Hansen.

TRONDHEIM (Dagbladet): Det har gått fjorten dager siden Ola By Rise trakk seg tilbake og det nye trenerteamet tok over styringa på Lerkendal. Laget har spilt to Royal League-kamper med en uavgjort, ett tap og 6- 7 i målforskjell.

-  Det er ikke store forandringer i hva vi gjør på treningene, men Perry er mer aktiv på treningsfeltet. Det er litt tidlig å si hvordan det slår ut i forhold til laget, men Perry gjør en god jobb, sier årets toppscorer, Frode Johnsen.

Klubbmakker Fredrik Winsnes er enig i at det fungerer bra med det nye trenerteamet, selv om han mener de flyter på en positiv trend fra før trenerskiftet.

-  Jeg synes det er flinke folk i det nye trenerteamet og jeg har tro på at alle sammen skal sørge for gode resultatet i framtida. Sånn sett er jeg ikke skeptisk.

-  Har du merket endringer?

-  Det er ikke kommet til noe vi ikke er vant til. Det er fortsatt rosenborgsk det vi holder på med, sier Fredrik Winsnes.

Skeptisk

Fotballekspert og eks-RBK-er Mini Jakobsen var skeptisk til den nye trenerkabalen. Han reagerte på at nummer to og tre ble forfremmet, da nummer-en-trener By Rise fikk sparken.

-  Jeg synes det er merkelig, for jeg har alltid vært av den formening at det er et helt trenerteam som har ansvaret, sier Mini.

Etter å ha sett de nye trenerne i aksjon i fjorten dager, har han endret litt oppfatning.

-  Jeg er mer positiv. Jeg tror at dette kan bli bra, men det er litt som i fjor: Man vet ikke om man har de rette, men av og til må man prøve, så får man et svar. Det er fint at trenerne tar ett år, for å se om de er gode nok, og så aksepterer de å trekke seg hvis de ikke får til de resultatene som kreves.

-  Hva med den nye hovedtreneren?

-  Per Joar Hansen har et veldig åpent sinn. Han ser at han ikke kan alt her i verden, og bruker personene rundt seg, sier Mini.

Supporterne

Selv supporterne, som sto så sterkt på Ola By Rises side, gir godkjent til det nye trenerteamet.

-  Vi så en umiddelbar forbedring, iallfall offensivt, mot Djurgården. Det er selvfølgelig en del å jobbe med ennå, men det har det jo vært over lengre tid, sier leder i supporterklubben Kjernen, Christian Brøndbo.

TRIVES: - Jeg trives, sier Per Joar «Perry» Hansen etter fjorten dager som hovedtrener i Rosenborg. I kveld skal han ut i sin hittil viktigste kamp i den nye rollen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media