IKKE ENIG: - Drillo får bruke de ordene han vil. Så dårlig som han sa det var, det var det ikke. Jeg har sett kampen på nytt på video og må si jeg er uenig. Det var ingen god omgang av oss, men heller ikke så dårlig som mange skal ha det til, sier RBK-sjefen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IKKE ENIG: - Drillo får bruke de ordene han vil. Så dårlig som han sa det var, det var det ikke. Jeg har sett kampen på nytt på video og må si jeg er uenig. Det var ingen god omgang av oss, men heller ikke så dårlig som mange skal ha det til, sier RBK-sjefen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Perry fnyser av Drillos nådeløse dom

Så den vonde reprisen.

STJØRDAL (Dagbladet): Strømsgodset og Rosenborg møtes til storkamp lørdag ettermiddag - og begge lagene trenger tre poeng i jakten på serieleder Molde.

- Vi trenger seier og har stor tro på det, sier RBK-trener Per Joar Hansen til Dagbladet.

Både Godset og RBK må slå tilbake etter en svak start på uka. Godset tapte 2-1 mot Stabæk, mens RBK spilte 1-1 mot Sarpsborg.

- Drillo tar feil TV 2-ekspert og tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen kalte annenomgangen til RBK mot Sarpsborg for «ynkelig».

- Rosenborg har gjort en så ynkelig andreomgang at jeg synes de bør finne ut hva som er galt, sa Drillo på direkten.

Perry mener Drillo overdriver.

- Drillo får bruke de ordene han vil. Så dårlig som han sa det var, det var det ikke. Jeg har sett kampen på nytt på video og må si jeg er uenig. Det var ingen god omgang av oss, men heller ikke så dårlig som mange skal ha det til, sier RBK-sjefen.

- Når du ser en kamp så får du alltid et inntrykk. Da du ser kampen i reprise, ser du mye nytt. Men Drillo som ekspert må selvsagt få si hva han vil, sier Perry.

Jevnt Perry så Strømsgodset tape 2-1 mot overraskelseslaget Stabæk tirsdag kveld - og «lille» Stabæk har dermed slått begge gullutfordrerne RBK og Godset på under ei uke.

Per Joar Hansen satt hjemme og så Godset-matchen på tv.

- Vi skapte elleve målsjanser, hadde fire avslutninger i metallet og bommer på åpent mål da vi tapte mot Stabæk (16. mai). Nå så jeg Stabæk rundspille Godset. Vi rundtspilte Stabæk for ei uke siden, sier Perry til Dagbladet.

- Var det godt å se at Stabæk slår flere favoritter?

- Tja. Jo. Vi fikk i hvertfall en bekreftelse på at Stabæk er et godt lag. Dette sier noe om hvor jevnt det er i serien. Og sånn har det vært i Tippeligaen siden rundt 2005. Det er forskjellige seriemestere hele tida og vi er i en av Europas jevneste ligaer. Stabæk imponerte mot Godset og vant fortjent, jeg vet ikke hvor mye det betyr for lørdagens kamp, sier Perry.

RBK har 16 poeng etter de ti første serierundene. Det betyr 7. plass på tabellen og ni poeng bak Molde på tabelltopp.

- Jeg vil ikke være en sutrekopp som skylder på skader, men vi har hatt en tøff vinter og vår. Mange spillere har vært ute, spesielt i backleddet. Jeg var bekymret. Vi måtte stable Per Verner Rønning på beina, vi hadde Tore Reginiussen ute i hele februar og mars, i tillegg var Stefan Strandberg ute. Vi var uten midtstoppere og har ingen alternativer nå heller med Rønning fortsatt skadd. Gamboa har vært ute og vi måtte bruke Jonas Svensson på back og Mikael Dorsin i midten. Vi har fått vår dose med skader og uflaks, sier Perry.

Strømsgodset - Rosenborg spiles lørdag klokka 18 på Marienlyst.